Бербатов и Галена в The One през изминалия уикенд


Димитър Бербатов и фолкдивата Галена откриха дискосезона в Слънчев бряг. Двамата бяха разконспирирани от бдителни туристи, докато се забавляват в най-новата дискотека „The One“ в Слънчев бряг. Първи в бара пристигнал Бербо и се настанил с приятели на бара. Час след него в „The One“ пристигнала и фолкзвездата Галена, издадоха очевидци.

От управата на хитовото заведение категорично отказаха да коментират ВИП-гостите. Клиентите обаче разказаха, че Галена и Бербатов са вдигнали луд купон. Появата им в заведението предизвикала истинска сензация. Любопитни фенове дори заподозрели, двамата че са заедно в бара, но след обстойно проучване на ситуацията, установили, че се забавляват в две различни компании и дори не са си казали „наздраве“. Бербо бил с трима свои приятели, а певицата танцувала в другия край на „The One“ с четири дружки. Нощният клуб, който се намира на брега на морето е най-новото попълнение на „Какао бийч“ и от сега дава заявка, че ще бъде най-горещата точка в Слънчев бряг това лято.

Морски уикенд в компанията на приятели изкара и Явор Бахаров. Той пък беше засечен да събира тен на къмпинг „Градина“ край Черноморец. Групата на звездата от „Стъклен дом“ се забавлявала на плажа по мъжки. Младежите посрещали изгрева на пясъка, след което екранният Хари се отдал на плуване и леки тренинировки по брега. По обед компанията избрала дълбоката сянка на култовото заведение „Баш Бар“, където убивала време с шах и сладки приказки. „Явор изглежда по-слаб и по-привлекателен на живо“, коментираха тинейджърки, които делиха пясъка с него. Очевидките разказаха, че Бахаров показал завидни умения в плуването. Популярният актьор събирал тен по шорти до коленете и се пазел от силното слънце само със маркови очила.

 


Подобни статии:

Моделите на FH 1 Agency представят френската дизайнерка Софи Пелерин
Концерта на Пайнер:незабравимо изживяване за мнозина
Спи народе...
Отслабвате или умирате- мотивация, която работи?!

Напиши коментар