Лионел Меси: Почивка в Мексико (снимки)


Известният футболист Лионел Меси изглежда да има никаква представа за неговата слава и популярност.Аржентинците предпочитат да се отпуснете  на най-често посещаваните плажове, винаги с усмивка, близо до феновете си, а повече от  футбол, обича  само семейството си.

Този път Меси  реши да се отпусне на един от плажовете на Мексико – играчът пристигна на  обичайното място за почивка на местните жители.

Лионел, разбира се, веднага бе  забелязан, от верните си  фенове.Като за начало, футболиста е бил помолен от един малък фен на  аржентинския национален отбор Джърси – Меси, разбира се, не може да му откаже, и се  подписан точно на гърдите на младия фен.

След това, играча бе „нападнат“ от красавици  – една от тях дори доплува до  нашия герой в басейна, където играеше водна топка.Лионел просто се разсмя  и с усмивка остави автограф буквално върху красавицата.

И накрая, феновете проявиха разбиране, като оставиха  звездата на спокойствие , и той беше щастлив да се порадва на жаркото слънце.Очевидно бе, че слънцето рядко може да „докосва“ Меси – кожа на  спортиста  бързо се зачерви и той трябваше да се предпази със  слънцезащитен крем.С това си действие Меси направо разби нежната половина на феновете си, като ги остави дълго време да въздишат след него.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

Щастливи заедно: Анджелина Джоли и Брад Пит на летището в Токио
Наградите на Billboard Music Awards-2012
Честит рожден ден на Бойко Борисов
Анджелина Джоли посети сирийски бежанци в Йордания

Напиши коментар