Има ли жена до премиера Бойко Борисов


„Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят“, – това сподели  премиерът в интервю за сп. LOVE style

Всъщност всеизвестен факт е , че премиерът Бойко Борисов обича медийното внимание – новините не започват без репортаж, съдържащ негово изказване. Но премиерът рядко говори за личния си живот. Досега…

Пред сп. LOVE style министър-председателят за първи път споделя пред аудиторията неща, за които не е говорил досега. В спалнята си на ул. „Секвоя“ в „Бояна“, Борисов разкрива, че „има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера“.

Но за момента фактът, че няма първа дама не му пречи особено.

„Тя е класа, но аз бях инициаторът да прекратим връзката си. Щом искаш да правиш бизнес и да се развиваш, нямаме шанс. С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза. И такава няма, защото не харесвам такива жени“, продължава премиерът, спомняйки си за отношенията си с Цветелина Бориславова.

„Не мога да съм влюбен. Да си влюбен означава да му даваш време, да го водиш на разходка, на почивка. А аз само работя – и събота, и неделя. И на рождения ми ден нямаше жена в къщата ми“, спомня си Борисов.

Може би, заради липсата на дама до себе си, Борисов е скромен в облеклото си – „имам три костюма, които харесвам и 5-6 ризи, които въртя“.

В откровеното интервю на премиера се разкриват и подробности около дъщеря му – Борисов й забранил да живее в България.

Специалната фотосесия на списанието отваря и вратата на спалнята на премиера, като читателите могат да разберат какво прави Борисов, когато не може да заспи и какво държи на балкона. Ще разберат и за какво му е статив и комплект от 30 боички.

Всъщност аз лично не вярва, че до премиера няма жена….А, вие?


Подобни статии:

Клюки:Деми Мур се лекува за наркомания и анорексия
Димитър Бербатов напуска Манчестър Юнайтед
Невероятно но факт:Имаме си нова Мис България 2012
Наталия Симеонова остава в Би Ти Ви с нещо като "Море от любов"

Напиши коментар