Концерта на Пайнер:незабравимо изживяване за мнозина


Кой каза, че поп-  фолка е към своя  край.За да опровергае тази теза телевизия планета буквално  взриви София със своя концерт.  Феновете на поп-фолк жанра получиха от всичко по много на концерта по повод втората годишнина от старта на HD канала на телевизия Планета. На концерта, който се проведе снощи на площад Княз Александър I в центъра на София, излязоха почти всички изпълнители на Пайнер.

Преслава, Глория, Анелия, Цветелина Янева иДжена бяха звездите на вечерта. Те накараха многохилядната публика да подивее с много от добре познатите им хитове. Емилия, Мария, Райна, както и мъжката половина от изпълнителите отново доказаха, че поп-фолка за голяма част от българите е начин на живот и няма скоро да залезе.

Ани Хоанг, Сиана, Татяна, Роксана и Теди Александрова представиха и по-младото поколение на гилдията.

Изненадата на вечерта бе съвместното изпълнение на бившата двойка Райна иКонстантин, които припомниха на феновете за съвместните си парчета преди раздялата.

Разбира се, като всяко едно значимо събитие и това не мина без скандали. Ден преди началото на концерта една от най-популярните звезди на Пайнер – Андреа, отказа участието си  в него. Това действие бе продиктувано от неспособността на певицата да преглътне, че някой отмъкнал 5 минути от времето определено за нея. Дни по-рано Галена също се извини на феновете, че няма да участва, поради дълго планирано пътуване. Усети се и липсата на ветеранката Камелия, която винаги гарантира нестандартно шоу за феновете с появата си на подобни мероприятия.

И все пак присъстващите се забавляваха на макс както се казва и макар някои от изпълнителите да се се  позамаяли от славата, тези които присъстваха си заслужиха  любовта на най- верните си фенове.

Klukarkata предлага и една доста обширна галерия със снимки за да направи съпричастни поне мъничко тези, които не можаха да присъстват на концерта, а и ако трябва да бъдем честни някои от изпълнителките бяха с доста добри тоалети.Е, стига толкова приказки  виж те сами…

 


Подобни статии:

Клюки: Новата спътничка на Ди Каприо отново е блондинка
Звездни клюки в снимки
КЛЮКИ:Виж те, как Слай и Арнолд се озоваха в болница
Семейство Бекъм на благотворителна вечеря

Напиши коментар