Парис Хилтън въвлечена в бой (СНИМКИ)


Светската лъвица  Парис Хилтън отново е в центъра на поредния скандал: този път красавицата участва в  бой с папарак, който се е опитвал да я снима с нейни  приятели в нощен клуб.Според някои слухове, в тази тъмна история са замесени  наркотиците.

Съдейки по снимките, Парис Хилтън „е зле подготвена“ за сбиване –   по време на сблъсъци  мъжът е бутнал Парис, тя пада на земята, прекалено късата и рокля се вдига нагоре и както може да се предположи задните части на красавицата стават достояние на половината свят.

Хилтън, междувременно, се опитва да върна рокля с една ръка роклята на  място, а  с другата  твърдо налага  на „нарушителя“, което е два пъти по-едър от  блондинката.Никой не знае точно, защо Парис толкова много се ядосва на  този фотограф, но някои източници твърдят, че папараците  „хващат“ звезда, да взима наркотици.Тези слухове не са потвърдени все още, а и фотографа не е подал жалба в съда.

 

 

 

 

 


Подобни статии:

КЛЮКИ:Виктория и Харпър на летището в Лос Анджелис
Хилари Дъф роди момче
Риана се снима в новия клип на Дрейк Take Care
Демагогията в българските медии

1 коментар

  1. Рони каза:

    Звезди, какво да ги правиш… И докато едни правят такива номера, за да си покачат рейтинга, Парис Хилтън май го прави за удоволствие, защото май си има достатъчно от всичко.

Напиши коментар