Кафето и любовта


Някои ежедневни ритуали дотолкова са станали част от бита ни, че дори не си представяме живота си без тях.
Почитателите на кафето например биха казали, че животът без кафе е много по-скучен. Нали чашката кафе сутрин е задължителен елемент от битието? Любовта понякога остава на заден план. Въпреки че присъства постоянно в мислите и действията ни. Човешката душа има не по-малка нужда от любов, отколкото от кафе. Така че нека направим едно леко сравнение…

Сутрин

Идеалната сутрин. Мнозина си я представят с чаша кафе в ръка, както и мнозина си я представят с правене на любов. Какво е по-приятно сутрин от горещото тяло на любимия човек или горещата чаша с кафе? Целувката от близък човек може да събуди „спящата красавица“ и да я накара да иска нещо повече…Напомнете на любимия си човек колко го обичате, с поднасянето на чаша кафе от това, което той обича най-много. Кафе в леглото. Ароматът на канелата и сладостта на захарта са способни да направят истинско чудо… Петте минути варене на кафе могат да се възнаградят с дълъг и чувствен акт или поне с продължителна и чувствена целувка. Кафето ободрява сутрин – и ободрява и за сексуални игри. Ако започнете деня си с него, няма да изгубите нищо.

Зависимост

Зависимостта от кафето, както и зависимостта от любовта, на пръв поглед е безобидна. Получаваш си дозата гореща напитка, наслаждаваш се на всяка глътка и нямаш нужда от никого и нищо за известно време. Но по-късно осъзнаваш, че ти трябва още една доза… Хората, които поне веднъж са изпитали чувството да са влюбени, имат нужда да го усещат пак. Влюбени в познат човек, в дадена песен, в медийна звезда… или в хубавото кафе.

Влияние на организма

Кафето и любовта въздействат сходно на човешкия организъм. Силните чувства към какъвто и да било обект, също като чашата кафе, предизвикват прилив на сили, изблик на емоции и засилена мозъчна активност. Кафето и любовта могат да пробудят творчески пориви и да ви накарат да се чувствате велики. И не се съмнявайте, че излишните килограми по тялото ви ще се стопят, ако се влюбите в някого или започнете редовно да пиете натурално кафе. Чашата кафе или страстната целувка подобряват самочувствието и повдигат настроението. Умерените състояния на стрес леко се преодоляват с помощта на горещата напитка или чувствен полов акт. И в двата случая ще се заредите с енергия, ще станете по-работоспособни и ще можете да се изправите срещу проблемите си. Впрочем ако сте се преуморили по време на тренировка, кафето или сексът ефективно ще премахнат умората в мускулите. Редовният полов живот, също като редовното пиене на кафе, успешно намалява рисковете от възникване на сърдечно-съдови заболявания и лекува главоболие. Както виждате кафето и любовта въздействат на тялото само положително (стига да имате мярка).

Разнообразие

Експериментите във всяка една област ни помагат да откриваме нови хоризонти и да излезем извън шаблона на изтърканите навици. Пробвайте рецепти за кафе, които все още са ви непознати. Можете да добавите в напитката сладка сметана, шоколад, черен пипер, канела, карамфил, сол или мляко. Започнете всеки ден да променяте обичайното си кафе с една от тези съставки. Много скоро ще откриете у себе си нови възприятия на вкусовете. Същото важи и за откритията. Еднообразието вреди на любовта – то може да притъпи бурните ви чувства. Старайте се от време на време да освежавате както собствените си емоции, така и тези на избраника си!

Романтика

В стремежа си към удоволствията често забравяме, че най-важен е самият процес, а не резултатът му. Затова не бързайте да се насладите на кафето си с големи и чести глътки, нито пък да издигнете любовната си връзка на едно ново равнище. Научете се да изживявате пълноценно всеки един миг. Щом свърши кафето в чашата или любовта, човек може още дълго да се наслаждава на послевкуса. Радвайте се на хубавите моменти и ще откриете тайната на удоволствието!

Ако пък любовта не бърза да ви зарадва с появата си, време е да се насладите на чаша хубаво кафе насаме и да си помечтаете за нещо приятно. Но не задължително вкъщи в кухнята си – според статистиката около 70 % от съдбоносните запознанства започват именно от чаша кафе, която бъдещите влюбени са решили да изпият заедно. Отидете в любимото си кафене с книга или лаптоп, поръчайте си сладко и горещо кафе… И докато го пиете на вашата маса може да седне онзи, който би се радвал да сподели мечтите ви.


Подобни статии:

Кой ако не той, описа най- силно любовта
ПИСМО НА ЧАРЛИ ЧАПЛИН ДО ДЪЩЕРЯ МУ ЖЕРАЛДИН
Как да съблазним един мъж
Една съвременна притча за любовта,парите и секса в семейния живот!

Напиши коментар