Самоуби се медсестрата, дала информация за бебето на Кейт и Уилям


Малко след като стана ясно, кога точно дукесата ще роди , шокираща новина  бе публикувана от  Irish Independent. Изданието разкрива, че медицинската сестра, която разкри състоянието на бременната Кейт Мидълтън в частна лондонска болница, е открита мъртва. Жената най-вероятно се е самоубила, твърди изданието. Инцидентът е станал 2 дни след като сестрата бе подмамена от австралийска радиостанция да говори за състоянието на херцогинята. Тогава водещата се представи за кралица Елизабет II.

Тази сутрин излъганата  медсестра Ясинта Салдана е намерена в безсъзнание в 9,35 ч сутринта. Лекари се опитали да я върнат към живота , но жената била починала. Салдана работи в болница „Крал Едуард VII” от повече от 4 години.

Беше отлична сестра, уважавана и популярна сред колегите си”, се казва в изявлението на лечебното заведение, където бе настанена Кейт Мидълтън.

След скандала с бременността на херцогинята болницата изрази дълбокото си разочарование от инцидента и подчерта, че то много държи на спазването на правото на конфиденциалност на неговите пациенти. Болницата обеща да ревизира процедурите си в областта на телефонните обаждания.

Кейт беше приета в клиниката в понеделник заради тежка форма на гадене, която засяга някои жени, особено в първите три месеца от бременността. Вчера херцогинята беше изписана в много по-добро здраве. Междувременно австралийската радиостанция The 2Day FM се извини за експеримента си.

Херцогинята обяви тази вечер, че се чувства „дълбоко опечалена“ от смъртта на медицинската сестра, съобщи Би Би


Подобни статии:

Почина певицата Сезария Евора
Звездни клюки:Играй като Бекъм!
Силиконовите гърди навършиха 50 години
Принц Джордж на обиколка в Нова Зенландия

Напиши коментар