Атентат срещу Доган…


734345_10151218930510843_1926816581_n[1]

Нападателят на Доган е брат на танцьора Метин Енимехмедов
Мъж с пистолет излезе на подиума докато лидерът на ДПС Ахмед Доган изнасяше доклада си пред Осмата конференция на ДПС.
Мъжът беше повален на земята. Лидерът на ДПС Ахмед Доган беше изведен от залата. В момента извеждат и нападателя.
Ахмед Доган не е бил ранен при нападението. Това обяви заместник-председателят на ДПС Лютви Местан пред делегатите на осмата конференция на ДПС. Обявена бе почивка от 30 минути. Пистолетът на нападателя остана на мястото на подиума, където падна. Оръжието ще остане там до пристигането на компетентните органи.

Охранителите на Ахмед Доган веднага наобиколиха нападателя му. Той е бил удрян с юмруци и ритници в главата, дори разсъблечен. Атентаторът беше грубо изведен от залата с блъскане и удари.

В почивката част от делегатите и гостите са излезли отвън по коридорите на НДК, има и такива, които са останали в залата. Журналистите се опитват да намерят повече информация, към момента няма яснота за самоличността на нападателя, не е ясно и как е успял да внесе пистолета в залата, въпреки охраната.

Един от делегатите каза пред журналисти, че случилото се е скандално и много неприятно. Той няма представа кой може да е извършил нападението над Ахмед Доган и се надява компетентните служби да установят кои са извършителите и подбудителите на този грозен терористичен акт. Той отказа да коментира повече. По думите му – подобно нещо се случва за първи път.
Октай Енимехмедов, който опря пистолет в челото на Доган, е брат на Метин Енимехмедов. Метин стана известен с участието си в „Шоуто на Слави“ преди години, когато спечели голямата награда в надпревара „Танцувай с мен“. Той подкара лъскаво червено ферари, което водещият не успя да запали в ефир.

Братята Енимехмедови са от Бурагс. 25-годишният Октай е по-малък от двамата. Занимава се с бизнес. Мъжът е криминално проявен. Регистриран е за побои, хулигантство и притежание на наркотици. Двамата, заедно с Метин участват в меле през 2008 година. Потрошават бар в Бургас.


Подобни статии:

Дженифър Лопес се променя след развод
Модните клюки:Горящата хитрост на Ирина Шейк
Звездните клюки на klukarkata
Екс-половинката на Динко Динев с ново гадже

Напиши коментар