Николета и Азис обявиха, че влизат в “Къртицата” по TV7


Nikoleta_Azis_11

Булка, каскадьорка, прелъстителка. В следващите няколко месеца плеймейтката Николета Лозанова ще бъде и трите. Тя влиза в необичайна роля в най-скъпото предаване досега – пише наш ежедневник.

Продуцентите Иван и Андрей ще правят предаването „Къртицата” по ТВ7. Главно действащо лице в него ще именно силиконовата плеймейтка. За участието си в проекта Николета е прибрала близо 200 бона. Толкова ще получи и кралят на фолка Азис. Срещу малко по-скромна сума в шоуто влиза и гимнастикът Данчо Йовчев.

Николета Лозанова ще е бледо копие на Лара Крофт. Тя вече е заснела някои от най-опасните си сцени. Учител на родните знаменитости как да изпълняват каскадите ще е не кой да е, а самият  Жан Клод ван Дам. Той ще участва само няколко дни, но продуцентите се надяват да вдигне рейтинга, така както Памела направи с появата си във ВИП Брадър – отбелязва изданието.

По повод новото предаване “Къртицата” Николета Лозанова днес написа във Фейсбук: “Досега ми бяха слагани всякакви “етикети” , както положителни, така и отрицателни, но никога не съм била “къртицата”, дали именно това не предстои… неизвестното ме изкушава, така че ще се впусна смело в предизвикателството на TV7 – “Къртицата”, защото вярвам, че това предаване ще бъде трамплин за мен в професионален аспект, а какво точно имам предвид… Съвсем скоро ще разберете…”


Подобни статии:

Mеси ще става баща
Лионел Меси: Почивка в Мексико (снимки)
Парис Хилтън въвлечена в бой (СНИМКИ)
Виктория Бекъм ще облича бременната херцогиня Катрин и бъдещето бебе

Напиши коментар