Босненка е най- красивата жена в света


1239891_635859856445775_1000783055_n

26-годишната босненка Соня Зекич беше обявена за най-красива в света, след като победи 25 конкурентки в конкурс във Фейсбук, организиран от американското списание “Beautiful women”.Основният критерий в надпреварата е бил, никоя от участничките да няма допир с фотошоп и да разчита изцяло на естествената си красота.
Соня е манекенка от осем години, живее в Сараево и е завършила Икономически факултет. Още когато била малка, всички й казвали: “Ти ще бъдеш модел или актриса”. Прогнозите се сбъднали, след като била забелязана от босненска модна агенция. Почти веднага сключила и договор с голяма турска фирма за реклама.
Самата Соня признава, че в момента няма приятел. Твърди, че в мъжа я привличат честността и чувството за хумор.
“Аз вярвам, че има само една истинска любов, но проблемът е как да я намерим. Хората понякога са слепи и пропускат точния човек. Моят съвет е, ако намерите някого, когото обичате истински, да го сграбчите и да не го пускате”, твърди Соня.
Красавицата е доста емоционална и твърди, че има много неща, които я правят щастлива. “Дори и дишането е достатъчно добра причина да бъда щастлива. Да си жив и на тодзи свят е прекрасно, особено, когато си заобиколен от добри хора”, твърди Соня в интервю за американското списание Beautiful Women.
Босненката разказва, че е била открита за конкурса случайно, след като видели нейни снимки в интернет. “Изпратиха ми мейл, в който ме питаха дали искам да участвам и аз се съгласих. Изненадах се, когато ме избраха”, разказва Соня.


Подобни статии:

Почина певицата Сезария Евора
Ако си влюбен и искаш да посветиш своята любов в микс от хубава музика и гурме ястия, ела при нас на...
Любо Чука ще участва в ''Под прикритие''
Концерта на Пайнер:незабравимо изживяване за мнозина

Напиши коментар