„Дневникът на една курва“ или живота на родният хайлайф


15d469cece40.monitor.15d469cece40

Лъснаха тайните на бг звездите в дебютната книга на Калина Паскалева

Калина Паскалева, която се прочу с участието в „Острова на изкушението“ си като съблазнителка пусна на пазара своята първа книга „Дневникът на една курва„. Без да е споменато изрично, че романът е автобиографичен, споменатите в него детайли оставят такова впечатление.

 

В „Дневникът“ Калина описва работата си като хостеса в известен чалга клуб и отношенията си с популярни родни дами:„Обожавах изпиващите погледи на оборотни мацки като Ирен Онтева и Наталия Гуркова – толкова злоба и завист имаше в тях.

 

В тези години те бяха най-вървежните, но въпреки това в мое лице виждаха жестока конкуренция, която КЗК няма как да санкционира и обяви за нелоялна. Цялата настръхвах от удоволствие като си помислех, че аз съм нощния им кошмар.

 

Онтева, като по-непринудена, цялата трепереше от злоба, когато с грациозна стъпка и подкупваща усмивка минавах край нейната маса. Докато по-обиграната Гуркова не даваше толкова явен вид на бушуващите в нея емоции. За да ги вбеся, умишлено театралничех, връткайки дупето си по-умело от депутат с 5 мандата“, пише Паскалева.

 

В разказите си, тя не пропуска и редовните посещения на футболистите в чалготеката.

„Мартин Камбуров и Дарко Тасевски бяха най-редовните и доста актуални сред девойките бръмчалки. Макар да няма разумна причина, дори Славчо Тошев си намираше нещо сносно за чукане.

 

Знаех как да омайвам нахаканите и зализани футболисти, а и те не бяха от трудните. След първото уиски бяха готови да вкарват голове и най-вече в моята врата. Най-напористо ме сваляше един дългокос сладур, когото наричаха Джизъса. По ръцете си имаше нарисувани повече икони, отколкото има на свода на „Александър Невски“, а в интервютата си постоянно говореше за смирение и християнство. Явно искаше да му опростят натрупаните грехове. А те бяха сериозни!“, разказва красавицата.

 

Връзката ? с Джизъса е завършила безславно, след като тя се раздрънкала за нея пред приятелки:“Единственото, което ми остана от него, беше споменът за страстните нощи, бурните многократни оргазми, смачканите чаршафи и скъпото му червено италианско бельо“, пише още в „Дневникът на една курва“.  Източник:Sofiautre

––––––––––––––––––––––––––

О боже,какво се случва в милата ни родина, кой и защо позволява тези псевдо красавици  да имат тази трибуна.


Подобни статии:

Модната къща Версаче:промо- видео на колекция за H & M
Рожденникът на klukarkata:Бритни Спиърс на 30
Българка впечатли Мисис Свят
В Америка избраха своята "Мис САЩ"

Напиши коментар