Какво да правим, ако мъжа ни се увлича по най-добрата ни приятелка


1238367_10151853183107445_70417335_nЖенското приятелство- вечен повод за насмешки сред мъжете. Самите жени, естествено потвърждават уменията си да дружат, въпреки че когато на хоризонта се появи мъж, приятелството им бързо отлита.
Най-страшното в любовните взаимоотношения е предателството. Но двойното предателство е вече удар под кръста. В случай, че разберете, че вашият мъж се увлича от най-добрата ви приятелка, то незабавно трябва да се действа. При този целия огън трябва да се постараете да изглеждате изкусително.
Седим в засада.
Войната- това е преди всичко, стратегия и тактика. Затова и не трябва да се предприема нищо импулсивно. Обмислете своето  поведение, след което пристъпете към бойни действия. Не е задължително да посвещавате мъжа в своите планове. Докато е с вас- държите и козовете в ръцете си. Задачата е – неутрализиране на противника, дори и приятелка да е!
Какво може да се направи? Например, като за начало може да разкажете на своя приятел, че Анна(Катя, Петя) си има нов кавалер. Споделете му, че сте ги видели заедно на някое хубаво място, опишете го като богат красавец. Оставете мъжа си да мисли, че приятелката ви го води за носа.
Превъплъщение.
Това не означава, че трябва да се изрисуваме в бойни краски. У дома трябва да сте мъркаща котка, а не хапеща пантера. Длъжна сте да направите така, че у мъжа да няма повод за кавга. Вашият дом- е тихо пристанище.където той може да отдъхне, вкусно да похапне и да получи това от което се нуждае. Да, когато в душата бушуват горещи страсти, да се направи доволен е трудно. Но така вие ще съхраните достойнството си и ще му покажете, че така добре няма да му е с никой друг.

Ставам по-добра.

Не е нужно да унивате и ходите с отчаяние в очите. И приятелката- развратница, и вашия благоверен не трябва да виждат, че сте се разкиснали. С вида си демонстрирайте, че всичко е отлично. На нея разказвайте, какви прекрасни отношения имате с любимия. Повече време прекарвайте с него и с хората на които той държи.

Използвам всички средства.

Ако приятелката ви е много близка, може да прибегнете и към забранени средства. И при това в тази ситуация всички методи са позволени, та нали точно тя ви е предизвикала. Може да й разкажете, че с любимия провеждате съвместно лечение от някоя болест, предавана по полов път. Нека да понервничи. На своя мъж пък разкажете, че приятелката ви не се отзовава лесно на новите си обожатели.

Решаващ, последен изстрел.

Ако разберете, че вашата приятелка е имала наглостта да кокетничи с гаджето ви- зачеркнете я от своя живот. На предателите не трябва да се прощава. Мъжът ви не трябва да разбира , че той е поводът за тази раздяла. Не захранвайте неговото самолюбие. Сега е момента да прегледа тe всички плюсове и минуси на тази връзка- и да се замислите над това, с този човек ли искам да съм?


Подобни статии:

Клюки:Холивуд отново събира пари за Хаити
Какво крие Ирина Сарачинова?
Тържествата в чест на Диамантения юбилей на Елизабет II
Бременната Шакира в една доста откровенна фотосесия.

Напиши коментар