Отслабвате или умирате- мотивация, която работи?!


img_f732657a927fed56f3a5bcb293f82bfd

 

Най-дебелата жена в Англия- Голямата Бренда не успя да отслабне дори за собствената си сватба. Сватбената церемония се състоя в дома й, тъй като за булката е трудно да ходи. Но сега вече докторите поставят ребром въпроса пред Голямата Бренда: или 254-килограмовата дама ще започне да отслабва или теглото й ще я убие. Тя дори спи с хладилника.

 Повече от шест хиляди калории на ден (в това число блокчета шоколад и три литра газирани напитки)- това е обичайния порцион на Голямата Бренда. На практика тя е толкова зависима от храната, че спи прегърнала хладилника.“Храната е за мен като“-признава 43-годишната жена, която прекарва целия си живот в леглото и дори не помни кога за последен път е била в собствения си хол. Най-дългият й маршрут- това е дистанцията от леглото до душа. Тя изпитва болки в кръста, когато повечко седи; задъхва се като направи няколко крачки и постоянно се поти, така че се налага смяната на дрехи и постелки по 4 пъти на ден.

 Като малка Бренда е била едричко дете и се е чувствала като бялата врана дори и в семейството си , където всички са били с нормални размери. Майка й я води и на лекар, но това не й повлиява.“Аз ядях когато ми беше тъжно и самотно.Ако бях щастлива или изпадах в депресия, също ядях. И колкото повече надебелявах толкова повече ставах тъжна, така че продължавах да ям.“- споделя тя в интервю за британския The Daily Mail.

 43-годишната Бренда има мъж- 65-годишния Рон. Мечтата й е да му роди дете, но здравословното й състояние не позволява. „Това е сложно, но ние с Рони имаме сексуален живот- признава Бренда. Надявам се, най-накрая ще се намери легло достатъчно голямо и здраво за нас двамата“(в момента жената спи на легло с допълнително подсилена конструкция). “Аз искам да си помогна, но не зная с какво да започна!“-въздъхва тя. Може би, ако не е потенциалната възможност за дете,то аргументите на докторите потвърждаващи факта, че свръхтеглото й ще я убие,ще стреснат Голямата Бренда? Времето ще покаже…….Но докога и мъжът й ще продължава да живее отделно( домът му е на същата улица). Може би самият Рон се страхува за живота си (представете си само, че докато спят Бренда постави върху него крак или ръка). А за Бренда се грижи бригада от 4 човека, понеже тя не е в състояние да се обслужва.

img_bfd7bdcbc6d8758973fa37409bab33c5

 

img_cacce079090bd42827495d85f42e5957

 


Подобни статии:

BUSINESS LADY CLUB подари на своите членове уникално "Диамантено парти"
Зашеметяващата половинка на Роналдо: Ирина Шейк за Sports Illustrated
Disney намери младата Анджелина Джоли
Бременната Ким Кардашиан силно напълня

Напиши коментар