Петте типа мъже в живота на една жена


603495_334035876682794_110275505_n (1)

Над 70% процента от жените са имали онези пет типа мъже в живота си, на които винаги могат да разчитат. Сега ще имате възможността да сверите часовниците, дами и да преброите своите типове мъже, дали са пет или не, колко още ви остават, за да попълните великолепната петорка. Да запретнем ръкави.

Чаровникът е онзи мъж, чието внимание нежно гъделичка егото ти. Флирта с него води до незабавно щастие, а да не споменаваме пърхащите пеперуди в стомаха. Освен това комуникацията с този тип мъже действа като първокласна козметика. Фактът, че той говори с теб, че те гледа в очите например и като цяло, че ти обръща внимание, флиртува, ухажва те, харесва те, се изписва незабавно на лицето ти. А това води веднага до омекотяване на чертите и те прави хиляда пъти по-секси. Защото се чувстваш добре в кожата си и го показваш. С този тип мъже обаче трябва много да се внимава, защото както добре знаем не всичко хубаво е дълготрайно. Чаровникът може много бързо да се изпари и на негово място да се покаже нещо, което съвсем не си очаквала.

Брутално откровеният тип мъж критикува без дори да се замисли. Най-малко би го притеснил факта, че сте дама. Много често, когато две жени спорят по между си и са откровени, случаят не завършва добре. В най-добрият момент е удавен в много сълзи. Когато обаче сме критикувани от мъж, като че ли ние жените, го приемаме по-леко, дори толерантно, че дори се опитваме да вникнем в позицията на човека срещу нас.

Специалистът е онзи мъж, който знае какво прави и е уверен. Важно е да осъзнаеш, че техническият интелект е много важен. Всяка жена се нуждае от такова нещо в дома си, най-малкото като положението опре до смяна на крушката например. А и това е доста секси, не мислиш ли? Специалистът демонстрира увереност и определено се занимава с нещо, което жената не разбира, което автоматично води до заключението = Бинго!

Платоничната слабост се изразява в онова дълбоко приятелство, което сте градили с години. И да – съществува приятелство между мъж и жена. Всъщност мъжете са страхотни приятели. Верен и всеотдаен, той ще бъде винаги до теб. Когато се наложи да оправи водопровода у вас, да те измъкне от неловка ситуация или да ти върне вярата в силния пол след тежка раздяла.

Изследователят отговаря за забавният аспект от живота ти. С него никога няма да ти е скучно, защото той просто не може да се спре. Авантюристичната му душа ще ти донесе много хубави моменти. Заедно с него можеш да създадеш страхотни спомени свързани с неща, които никога не би направила сама. Ще бъдеш провокирана непрекъснато, което ще доведе и до опознаването на собственото ти Аз. Такава връзка e много полезна. Този мъж обаче не можеш лесно да опитомиш, защото волната му душа има нужда от много пространство.


Подобни статии:

Клюки: Заедно ли са Дженифър Лопес и Каспър Смарт?
Дъмпела се страхувал от бащата на Благой Иванов – Багата,
Николета Лозанова и малката Никол ще живеят в Италия
Спи народе...

Напиши коментар