Грозно ли е бебето на Ким Кардашиян?


Talent Managers Association's 2013 Heller Awards

Американската комедийна актриса , телевизионна водеща и бизнес дама Джоан Ривърс ,80 – годишната ТВ – звезда разкритикува дъщеричката на Ким Кардашиян и Кание Уест .

Заслужава да се отбележи, че Ривърс не се свени   в своите изказвания.Всъщност по всичко личи, безразличието  на изговорените от нея груб слова по адрес на едно малко и беззащитно създание.

„Това бебе е грозно … никога не бях  виждал  шест месечно бебе, което да има нужда от  кола маска. „

Всъщност водещата на „Модна полиция“  се е захванала с бебето на Ким още  в навечерието на  Нова Година.Тогава Кардашиян публикува в социалната мрежа снимки на малката Норт: много от феновете бяха поразени от красотата на момиченцето, имаше обаче и такива, който побързаха да упрекнат майка й , затова, че оправя веждите на бебето.

История предизвиква голям обществен интерес, след известно време обаче  скандалът утихна .По всичко личи, че Ривърс иска да продължи.

Убедени сме,че дори и най- големите недоброжелатели на двойката биха застанали на тяхна страна в този неприятен спор.В крайна сметка става въпрос за едно малко и разбира се прекрасно създание.

Кардашиян и Уест все още не са коментирали ‘шегата“ на актрисата, която нарече детето им „уродливо“

2013 Tribeca Ball - Arrivals

Джоан Ривърс

20140121-kim-3

Ким Кардашиян и Кание Уест  с малката Норт


Подобни статии:

Кралицата Мадона избра своя "Крал"
Водена от суеверия Софи Маринова се облече за финала на Евровизия
Ново Ъп- арт от Марк Джейкъбс: пролет-лято 2013
Почина Уго Чавес

Напиши коментар