Новини с усмивка | usmivkanagodinata.com

Перфектната усмивка ли е ключът към успеха?

27 0

Не всяка усмивка е съвкупност от перфектни перлени бели нюанси – каквито виждате във филмите и в рекламите на пасти за зъби – но тайната е, че не е нужно да бъдат. Усмивката е едно от най-мощните неща, които можете да направите за себе си и за хората около вас. Той не само повишава настроението ви, но също така може да подобри здравето ви и да ви помогне да станете по-успешни. Кой знаеше, че разместването на няколко мускула може да е толкова добро за вас?

НАМАЛЯВА СТРЕСА И ТРЕВОЖНОСТТА

Когато се чувствате стресирани или тревожни, последното нещо, което искате да направите, е да се усмихнете – но ако го направите, може да откриете, че се чувствате по-добре. Проучванията показват, че тези, които се усмихват, когато са под стрес, имат по-нисък пулс от тези, които запазват неутрално изражение, и благодарение на ендорфините, които се отделят, когато се усмихваме, телата ни имат естествен начин да се борят със стреса.

ПОВИШАВА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА

Минаха няколко години, откакто Снежанка ни каза да си подсвиркваме, докато работим, но се оказа, че може да е налучкала нещо. Доказано е, че усмивката (или подсвиркването) подобрява производителността при изпълнение на задачи – и също така ви помага да бъдете възприемани като по-ефективен лидер.

Въпреки че подсвиркването може да предизвика известно раздразнение от страна на вашите колеги, нахалният смях на снимка на куче, което изглежда, че кара кола от време на време, всъщност може да повиши производителността ви.

ПОДОБРЯВА НАСТРОЕНИЕТО ВИ

Всеки обича да бъде щастлив, а усмивката е най-лесният начин да го постигнете. Ендорфините не само се борят със стреса, но и естествено повдигат настроението ви – и всичко, което трябва да направите, е да се усмихнете. Дори и да не ви се иска, може да откриете, че фалшивата ви усмивка скоро ще стане истинска.

ЗАРАЗНО Е – В ДОБРИЯ НАЧИН

Знаете ли, че когато се усмихнете на някого, 50% от хората ви отвръщат с усмивка? И ако тези 50% продължат да се усмихват на другите и 50% от тях се усмихват в отговор, вие сте създали верижна реакция на щастие. Това не ви ли кара да се усмихвате? Предпочитаме да хванем усмивка, отколкото грип.

НАМАЛЯВА БОЛКАТА И ПОВИШАВА ИМУННАТА ВИ СИСТЕМА

Това може да не е толкова полезно, ако се окажете със счупен крак, но при по-малки порязвания и натъртвания ендорфините, отделяни, когато се усмихвате, също могат да действат като естествено болкоуспокояващо, докато имате време да стигнете до силните неща.

И това не спира дотук – проучванията показват, че усмивката укрепва имунната ви система, като насърчава растежа на белите кръвни клетки, които се борят с болестите.

ПОВИШАВА ВАШИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН УСПЕХ

Усмихването по време на работа, независимо дали се срещате с клиенти, правите презентация пред екипа си или предлагате идея на шефа си, може да допринесе много за увеличаване на професионалния ви успех. Тези, които се усмихват, изглеждат по-уверени и контролиращи, което ги прави първият избор, когато става въпрос за повишения и възможности за кариерно развитие.

ОБИЧАТЕ ЛИ УСМИВКАТА СИ?

Надяваме се, че усмивката ви съпровожда през живота! Но ако не сте доволни от усмивката си или имате нужда от помощ, ние сме тук, за да ви помогнем. Посетете нашия сайт и усмивката ще грейне на вашето лице. Ние дълбоко разбираме колко е важно да имаме увереност в усмивката и да имаме добро здраве на зъбите.

  • Tags :
  • усмивка и здраве
  • усмивката и успеха
  • усмихнат живот
  • усмихнати новини

Related Post

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *