Полилей Illusion 6 | Polaris

Полилей за фоайето

89 0

Каскадните полилеи са изключителни и изящно украсяват интериора на фоайето. Въпреки това, често правим грешката да забравяме основната причина да добавим полилеи към нашия фоайе – подходящото осветление. Разбира се, тези декоративни елементи създават прекрасна атмосфера и стил. Затова, когато вземате предвид тези фактори, е важно да изберете полилеи, които създават успокояваща атмосфера. Не забравяйте да вземете решение относно осветлението, когато купувате полилей за фоайето.

Изборът на полилей за висок таван не е трудна задача, тъй като вече имате насоки. Но какво ще стане, ако имате нисък таван? Не се тревожете, ако имате обикновен дом с нисък таван, защото имаме решение за вас. Ниски тавани и сферични или квадратни полилеи се съчетават перфектно. Например, уютно, малко фоайе може добре да изглежда с организиран входен полилей. Според нашия опит и мнение, изборът на полилей за фоайе не трябва да бъде спешен. Вместо това е от съществено значение да вземете предвид размера на фоайето и разстоянието между тавана и пода.

Ако погледнете снимките по-долу, ще видите колко очарователни са тези малки полилеи. Те елегантно подобряват пространството на фоайето. Важно е да се уверите, че полилеят няма да заема цялото пространство. Той трябва да бъде добавен като фин, но впечатляващ елемент към интериора на къщата. По-долу са някои от нашите лични фаворити.

Не само пространството е важно, но и стилът.

Докато се грижите за пространството на фоайето, трябва да помислите и за стила. На пазара има много стилове на полилеи. Например, ако сте мелодраматични и искате да привлечете вниманието на вашата тълпа, модерният полилей или двуетажният полилей за фоайе, като нашият луксозен спираловиден полилей със слънчеви капки от дъжд, може да послужат за тази цел. Но не забравяйте да проверите пространството на фоайето, за да сте сигурни, че тези полилеи ще се вписват в интериора. Бляскавите полилеи, например, несъмнено могат да привлекат вниманието на посетителите.

Какъв полилей за фоайе можете да изберете?

Примери на полилеи за фоайе:

Кристален полилей: Кристалните полилеи са класически избор за фоайето. Те придават елегантност и блясък на пространството и са подходящи за по-формални интериори.

Метален полилей: Металните полилеи са съвременен избор и могат да бъдат комбинирани с различни стилове на интериора. Например, полилеи от черен метал са популярни и могат да придадат индустриален или модерен вид на фоайето.

Полилей в индустриален стил: Ако искате да придадете смел и съвременен вид на фоайето, можете да изберете полилей в индустриален стил. Тези полилеи обикновено са изработени от метал и имат смели и груби форми.

Полилей с дървени елементи: За по-топла и приятна атмосфера във фоайето, можете да изберете полилей с дървени елементи. Те добавят естествен и органичен вид към интериора.

Минималистичен полилей: Ако търсите по-семпъл и изчистен външен вид, може да се възползвате от минималистични полилеи. Те обикновено имат прости форми и чисти линии, което ги прави подходящи за съвременни и модерни фоайета.

Тези са само някои от възможностите за полилеи за фоайето. Важно е да се съобразите с размерите, стила и общата атмосфера на интериора, за да изберете най-подходящия полилей за вашето фоайе.

  • Tags :
  • модерен полилей
  • полилей
  • полилей за антрето

Related Post

строителство на къща | onassisbg.com

Цени на жилищните имоти

Posted by - May 10, 2022 0
Цените на недвижимите имоти в България се покачиха много последните две години. Заедно с цените се повиши и интересът. Той…
Imker Lavendelhonig

По какво се познава истинския мед

Posted by - August 16, 2022 0
В последните няколко години на европейския пазар започна навлизането на фалшив мед, като тази тенденция не пропусна и България. Нещо…

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *