Цинк, магнезий, желязо, калций, манган- всичко това, в един изключителен чай, който подобрява настроението, енергизира и ОЩЕ…

40 0

Днес ви представяме един чудодеен еликсир от природата, който ще ви изненада с невероятните си свойства. Той съдържа изключително ценни съставки като манган, калций, магнезий, желязо, цинк. Има силата да подобрява състоянието на кожата, като е особено полезен при хора с акне, кожни екземи и различни алергии. Чаят от ройбос служи за енергизиране на организма, като едновременно с това подобрява настроението. Той повишава имунната система и се бори успешно с умората.

Предпазва сърцето от сърдечносъдови заболявания, намалява кръвното налягане и може да предотврати евентуална сърдечна недостатъчност. Редовната консумация на чая може да намали увреждането на здравите клетки и ДНК.

Чаят от Ройбос има силно антиоксидантно действие. Съдържа големи количества флавоноиди, които действат като мощни антиоксиданти. Това помага за борбата със свободните радикали, а също така има и противовъзпалително действие.

Притежава антиспазматични свойства и облекчава стомашните болки и колики, дори и при кърмачета. Помага и при стомашни и храносмилателни проблеми като гадене, повръщане, киселини, язви и запек.
Препоръчва се на хора, страдащи от повишена раздразнителност и чувствителност, нервно напрежение, нарушения в съня, безсъние, главоболие, високо кръвно налягане, предпазва от мозъчен удар и сърдечен инфаркт. Има благоприятен ефект върху централната нервна система, действа като антидепресант.

Related Post

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *