Как той да се влюби в теб


Всяка представителка на нежния пол мечтае за мъж,който да бъде до нея и да и се възхищава.Има много начини, които биха могли да привличат мъжкото внимание и да направите така, че един мъж да се влюби  и винаги  да се възхищава само от вас.Покажете на мъжа,че се нуждаете от неговата защита.За мъжа е много важно да разбере, че се нуждаете от него,  така той се чувства силен и харесван.Така, че се постарайте се да му дадете такива емоции и вашите отношенията  ще станат хармонични и красиви.

1.Опитайте се да си оцените потенциал на човека. Ако помолите един човек за помощ, тогава той ще разбере, че имате нужда от него, и от доверието му.

2.Винаги се интересувайте от неговото мнение.Поискайте съвет от любовника си, дори ако става дума за детайли, така  той ще смята, че мнението му за вас има голяма стойност и ще оцени това.

3. В дрехите предпочитайте  мекота и деликатност.Ако носите финна копринена дреха то мъжът със сигурност,ще започна да се итересува  от вас.Трябва да  обърнете специално внимание на дрехи си, защото всички мъже обичат красивата картина.Мекотата в дрехите автоматично прави жената още по изтънчена и нежна, а на мъжете това им харесва.

4.Ако искате да се сближите,понякога пробвайте тениската или ризата му,това ще му покаже,че ви е станал роден и  близък.

5.Не ограничавайте мъжката свобода. Никога не трябва да изпадате в истерия и да вдигате скандали,дайте на мъжа да разбере, че във ваше лице няма заплаха за свободата му.Опитайте се да разберете,че понякога той иска да отиде  с приятели на едно или друго място,а в това време вие може да се видите с приятелки.

6.Винаги,отркривате за него новите аспекти от мирогледа си.Не си струва,да откривате всичките си козове.Мъжът цени в една жена,загатката която е готов цял живот,да разгадава.

7.Не ограничавайте личното му пространство.Никога не ровете по джобовете му,в телефона му и прочие лични вещи.Мъжът  е  длъжен да си има свой малък свят,входа за, който е открит само за него.

8.Опитайте се да увеличите собствената му самооценка.Дори и да има внушителна фигура,мускули и самочувствие, на мъжа ме е нужа вашата подкрепа за да разбере ,че го ценят и уважават.

9.Повдигайте настроението мъжа до вас ако е в депресищ, той чака от вас да повдигнете настроението му.За това не си и помисляйте да го оставяте сам,по-добре го подкрепете и бъдете до него в този момент.Хубавата шега или виц винаги може да разведри атмосферата и да подобри настроението.

10. Старайте се да поддържате разговора във всяка компания.Като отидете заедно някаде, не е нужно да се скрие в един ъгъл и тихо да очаквате  домакините да се погрижат за вас.Нека мъжа до вас да разбере,че вие сте доволна и силна личност и можете да поддържате приятен разговор.

Който и метод да изберете помнете, че всичко е във вашите ръце.Ценете всеки миг прекаран с вашият любим.

 Какво мислите за статията?

Подобни статии:

Sara Tavares - One Love
Основният враг на интимния живот - неувереност в себе
Жената: изкусителка и съблазнителка за вниманието на желания мъж
Страстната любов след бурен скандал

Напиши коментар