Женският темперамент зависи от кръвната група……виж те как


Въпреки влиянието на обществото и възпитанието, в много отношения формиращи мирогледа си, жените не са свободни сами  да проявяват  темперамента си в личния живот, това е  в пряка зависимост с  тяхната кръвна група.Така че ако жената има  нулева кръвна група, то тя е едновременно страстна и волева дама.В леглото тя е „тигрица“, която не знае умора, и дори не позволява на съпруга си  да има почивен ден.Тя умее и знае как точно да застави мъжа до нея да се изчерви, с нея е невъзможно да се преситиш на интимни удоволствия. От друга страна тя има сдържан характер и силна воля, дори  да  изпитва страст, тя няма да позволи някой да я  изкушава.

Обратното на нея – една жена с кръвна група „А„. Тази дама се занимава предимно със собствената си кариера и собствените си дела. На нея не и  пука за секса, но често отстъпва на исканията и обичта на съпруга си – отчасти, за да  не  го загуби. Тази жена е интелигентна и разумна, тя често успява в бизнеса, и не обича да експериментира в леглото.Рядко се случва жените от тази кръвна група да търси ласки от мъжа до себе си.В този случай е трудно за мъжа, защото е необходимо винаги да я моли.Причината е само една:-спокойното отношение на този тип жени към секса.

Ако една жена е кръвна група „Б„, то тя по принцип обича  секса, но не му отдава голямо значение.В този случай тя може много добре да симулира оргазъм, знае кога и как да се хвали пред мъжа в леглото, и как да му достави удоволствие.Такава жена често превръща леглото в театър, играе ролята ту на сексуална лъвица, ту на невинна и срамежлива.Да играе роли  и се отдава най- добре.

За тази жена целият живот е една игра, живее го лесно, и е освободена от всякакви комплекси.Не очаквайте от нея да бъде моногамна.Напротив, тя често сменя партньори си  „като ръкавици,“  просто от любопитство.

Е ако представителката на нежния пол  е с кръвна група  „АБ“, то тя е в състояние да „излекува“  сексуалните  комплекси на всеки мъж.Тази жена е чувствена,  достига до оргазъм лесно и обича секса. Тя може да се адаптира към почти всички мъжки  желания  и няма нищо против експериментите в сексуалния си живот.

Отнася се много сериозно към любовта, рядко сменя партньорите си.Ако мъжът спечели сърцето и, тя не само ще го пусне в постелята си, но ще стимулира сексуални разнообразия, наслаждавайки се на факта, че по този начин доставя удоволствие на партньора си.

Какво е вашето мнение за публикацията?


Подобни статии:

Какво подари Лейди Гага на феновите си за Коледа?
КЛЮКИ:Невероятната Алесандра Амбросио дефилира бременна в петият месец
Николета Лозанова и Валери Божинов откриха летния сезон
Селена Гомес раздава автографи по анцуг и чехли из София

Напиши коментар