Велурени ботуши- мода есен/зима 2011/2012


Велурените  ботуши са особено удобни, за тези членки на нежния пол, които обичат да се разхождат, защото бързо приемат формата на крака.Велурът, които се използва за направата на  тези ботуши – естествен материал, от  една и съща кожа,  която се третира в напълно различна технология. Поради това в магазините, където се  продават велурени  обувки, обикновено  се продават   и почистващи  средства в  грижа за такива обувки.

Актуалните цветове   са всички нюанси на червено, бордо, бежово, червено, кафяво, и разбира се на класическито – черно ( никога не излиза от мода).

Много известни дизайнери представят велурени ботуши  в колекциите си за предстоящия сезон. Важно е да се отбележи, че  дизайнерите предлагат високите велурените ботуши да се носят в комбинация само с най-женствената  дрехи – пола трапец.

Ултра-модерен през този сезон са цветните блокове на велурените  ботуши. Тези модели са представени в италианската марка Версаче и Дона Каран Ню Йорк.

Не забравяйте, велурени ботуши са трудни за подържене през зимата.За целта избягвайте да ги носите в мокро време по улиците, и винаги използвайте специални средства в грижа за тях.Това ще удължи живот на любимите ви ботуши.


Подобни статии:

Шоуто на Victoria's Secret: ретроспектива
Salvatore Ferragamo пролет -лято 2012
МОДА:Изненадата на Седмицата на Модата в Париж 2012 - Stephane Rolland
Тенденции в прическите през 2012

Напиши коментар