Айшвария Рай роди момиче


Радостни  новини донесе  блогъра  chintu_girl: Айшвария Рай и съпруга  и Абишек Баччан си  имат дъщеря. Поздравления за актриса, за която това е първо дете.Първи за  новото попълнение на семейство  Баччан , съобщи бащата на Айшвария, в неговият микроблог.

Аз съм  дядо на прекрасно момиченце!И съм във възторг!

Между другото,  именно той съобщи  на обществеността за бременността на дъщеря,като написа това  в Twitter през юни. От букмейкърските  офиси в Индия се приемаха  залози дали актрисата ще роди  в срок (11 ноември) или не, и  какъв ще е пола на детето.

Огромното вълнение  около събитието не е изненадващо, тъй като Айшвария е  най-популярната местна актриса с неофициален прякор „Кралицата на Боливуд“, която освен това е и международна звезда. Нейният съпруг също е изключително популярна и обичана личност  у дома:  клана Баччан  е един от най-влиятелните и добре познати на филмовия свят в Индия в продължение на много години вече.

Така че новината за сватбата на двете  звезди през 2007 г.,  бе посрешната от феновете с огромна радост.Те бяха тези които дори за миг не повярваха на  празните спекулации, в които се твърдеше, че  двойката има  проблеми, дължащи се на факта, че Айшвария не може да забременее. Сега вече  всички завистници  ще  замлъкнат.

 


Подобни статии:

Супер модели в новият клип на Дюран Дюран
Парфюмът на Мадона:Истината или предизвикателство
Днес Анджелина Джоли празнува своя 37- ти рожден ден
Тържествата в чест на Диамантения юбилей на Елизабет II

Напиши коментар