Игра на чужд терен: Дейвид и Виктория Бекъм отиват в Париж


На 31 декември завършва пет-годишният  договор  на  Дейвид Бекъм с клуба му  Лос Анджелис Галакси. Въпреки че в края на годината 36-годишният футболист все още ще  се състезават за купата с отбора в Хюстън, Дейвид вече обмисля предложение от  френският отбор Париж Сен Жермен.

Източници  близки  до  семейството на звездата  съобщават, че Бекъм, който вече има замък в Южна Франция, сега оглежда  и  апартаменти в Париж.

Мисля, че идеята да се преместят  по-близо до пресните  франзели и черната  барета  се харесава от  всички в семейство Бекъм: главата на семейството е  щастлив, че ще  да бъде по-близо до родителите си и до  дома си в Англия, „Модната мама“ Пош  ще се радва да се установи  в  “ столица на висшата мода“ , а  три момчета Бекъм – Бруклин, Ромео и Круз – в престижни частни училища, най  накрая   семейството ще се отървете от „неаристократичният“ американски акцент.

Окончателно решение  известната фамилия ще вземе  след коледните празници, които ще прекара  в имота си в графство Хертфордшир, близки до семейството обаче твърдят,  Франция съвсем скоро ще приюти звездното семейство .

Ако те (Бекъм) решат да се преместят  във Франция, ще бъдат  всички заедно като едно семейство.

Какви са плановете на родителите за  четири месечната  Харпър?……….източниците ни  мълчат по този въпрос.

Дейвид Бекъм със сина си Бруклин

Виктория Бекъм с малката Харпър

Дейвид Бекъм със сина си Круз


Подобни статии:

Почина певицата Сезария Евора
КЛЮКИ:По червения килим на Британските филмови награди BAFTA 2012
Роби Уилямс и Айда очакват първото си дете
Аштън Къчър и Мила Кунис си направиха романтичен пикник

Напиши коментар