Къчър мечтаел за развод с Деми


Холивудската актриса Деми Мур наскоро официално подаде молба за развод.Оказа се обаче, че Аштън Къчър, който уж   опитваше  да  се помирят, от дълго време е  мечтал за  раздялата. Причината е проста: актьора  иска да има деца.

Изглежда, че официалното обявяване на развода,от звездата на  Холивуд Деми Мур, която каза, че по този начин иска да сложи  край на предателството от страна на  актьора е било чиста доза манипулаци от страна на Аштън.

В пресата изтече информация, че Аштън, който в опит за помирение подари на Деми за  рожденият  ден старомоден автомобил Lexus LS 600h L за 100 хиляди долара,   всъщност  отдавна  е искал  развод. „Той знае, че Деми не може да има  деца, а той самият  наистина  иска свой деца“ –  това написа вестник “ Express“, цитираики   общ приятел на семейството.

Въпреки това, г-н Къчър,  се  надявал решението за раздялата да бъде взето  от съпругата му  Деми. „Той я обича, но  не би могъл да живее с нея. Деми искаше  да запазят съюза, но не бе в състояние да се справи  с болката,  причинена и от  предателството  на Аштън.“ – Казва друг приятел на звездите.

Междувременно, Аштън Къчър продължава да работи  по различни проекти, включително  и по супер популярният  телевизионен сериал „Двама мъже и половина“. На  снимачната площадка по време на снимките , Аштън е бил  забелязан да говори  с известна блондинка,  двамата са се шегували и са  смели .

Забележителното  бе, че г-н Къчър  не е страда по бившата си  Мур. Потенциалната  нови приятелка  на Аштън,  се казвал  Лора, на  31 години, тя също е актриса, а  по-рано е работила като модел. Момичето е любителка  на сциентологията.Русокосата красавица дошла направо на снимките за да види Къчър.Тоест те не се крият . Трябва ли да говорим за нов роман – все още не е ясно.И както klukarkata обича да казва……само времето ще покаже.


Подобни статии:

Кейт Мидълтън, кралица Елизабет II и Камила Паркър-Боулс в Fortnum & Mason
Валери Божинов победи Алисия в съда
Коя е тайната на щастливите хора?
Аштън Къчър и Мила Кунис си направиха романтичен пикник

Напиши коментар