Пролетно – лятната колекция обувки на Christian Louboutin


Червената  подметка отдавна е символ на успешна  и стилна жена. Във всеки филм, в които героинята  е успешна и стилна жена, флаш –  обувките са  с червени подметки.Високите токчета  от Лубутон (това е правилното произношение на това име) станаха  мечта на много момичета, и Кристиан  не се уморява   да угоди на фенките  си, с нови,  и нови колекции.

Новата колекция не е толкова поразителен с  дизайна на самите модели,  а с  изобилието  от цветове и цветовите игри. Обувките са  изработени от матова и лачена кожа,  кожа от питон  в  класически форми, но с  много яръки цветове. Злато, червено, тюркоаз, горещо розово – такива ярки обувки могат да изградят цялият образ,  и да привлекат вниманието,  не по-малко от  лъскавите  рокли, и модните  прически. Така  дори не е необходимо  обувките да бъдат съчетани с друг аксесоар, тук  те играят соло. И  са много красиви.

Обувките  от Christian Louboutin са неразривно свързана с известните  личности. Повечето от звездните момичета са клиентки  на марката, говори се, че Блейк Лайвли (момичето, което играе Серена в телевизионният сериал Gossip Girl ), си  купва  40 чифта наведнъж, по-късно Кристиан създава  обувки в нейна чест. А певица Дженифър Лопес пее песен за обувки Louboutin.

 

Бляскавата  мода при обувките, от klukarkata! 

 


Подобни статии:

Клюки и Мода:Звездите по червеният килим на People`s Choice-2012
КЛЮКИ:Невероятната Алесандра Амбросио дефилира бременна в петият месец
Най -богатите в света на модата: Дяволът носи Прада
Вдъхновяваща колекция рокли от Ели Сааб - мода 2012

Напиши коментар