Дженифър Лопес в търсене на „избраните“ в Латинска Америка


Дженифър Лопес пътешества по  Латинска Америка – но не за да почива по най-добрите плажове , или да тънцува страсно (с още  по – страстните  мачовци), нито пък за да е  по-близо до „корените си“.Истината е ,че  42-годишната поп певица  търси „нови лица“ за своето  риалити шоуто Q’Viva! The Chosen.

Съвместният проект на Джен и бившият, и съпруг Марк Антъни („ръка за помощ“ им протегна и  очарователният продуцент  Джейми Кинг) е създаден с благородни цели:предаването ще има за цел да намери представители на Латинска Америка, които  да забавляват публиката с таланта си , и по този начин да прославят родината си.

Кастингът вече  премина през Венецуела , а през миналата седмица, г-жа Лопес посети столицата на Перу – където, между другото, успя не само да поработи, но и да „поиграе“ футбол с местните деца (и  всичко това – на високи токчета). И в същото време смени няколко тоалета – кой от кой по грациозни – в ярко лилаво,  светло жълто , като цяло все весели отпечатъци…

След като „потича“ по улиците на Лима, Дженифър се отправи към  Чили – да носи не лекият кръст  на постоянните кастинги. Коя  е следващата държава  в „обходният списък“  на звездата – все още е  загадка, но очевидно не за дълго, тъй като  новият  навик на  Джен  е, да уведомява феновете си в  Twitter  за всяка своя  стъпка.

„Привет Лимааааа!“

 


Подобни статии:

Франсоа Оланд е новият президент на Франция
Софи Маринова се натрови дни преди финала на Евровизия
Диляна Попова на разпит заради отношенията си с Таки
Бременната Ким Кардашиан силно напълня

Напиши коментар