Едни от най- богатите фамилии у нас вдигат свадба:Алекс и Стайко си казаха „Да“


В деня на „Света Ана“, Александра Арабаджиева и Стайко Стайков се врекоха във вечна любов.  Сватбата на годината, както я нарекоха светските хроникьори, свърза децата на две от най-богатите фамилии  в България – на Ветко Арабаджиев, собственик на хотели и на алкохолния бос Миньо Стайков.

Сливенският митрополит Йоаникий венча младоженците в църквата „Св. Успение Богородично“ в стария Несебър. Храмът бе специално украсен за събитието с десетки бели рози. Митрополит, епископ на епархия и трима свещеници венчаха младоженците.След венчавката в пред най-близките си приятели и роднини в храма  щастливата двойка  се отправи на сватбено парти в комплекс „Елените“, пише „Блиц“.Булката бе облечена в уникална рокля с богато и дълго було, със семпла украса от изискана дантела и вплетени скъпоценни камъни облечена в романтична бяла рокля, а младоженецът в класически черен костюм. Стойността на тоалетите се оценява на близо 50 000 лева всеки, като и двата са шити от световноизвестни дизайнери.Стилни рокли на световни дизайнери бяха избрали дамите, а мъжете заложиха основно на класическите черни костюми. Цветен акцент в церемонията бяха ангелските шаферки, които следваха неотлъчно булката, облечени в люлякови рокли. Дори след края на венчавката младото семейство не пожела да разкрие къде ще бъде меденият им месец, както и какви са бъдещите им планове.За сега обаче е сигурно едно – „богати и красиви“ не е фраза от сапунен сериал, а вече се случва и в България. Остава съдбата да им подари и мечтаното щастие завинаги.

 

Tъй като това все пак е klukarkata ето и някои пикантерии около свадбата:Роклята на Алекс Арабаджиева – бивша изгора на националния вратар Ники Михайлов, официално бе оценена на 50 000 лева, но според запознати сумата е много по – голяма.Тузарското сватбено возило – черен мерцедес, и Бентлито на сватовете веднага привлякоха вниманието на простосмъртните граждани, които свободно можеха да наблюдават сватбата на годината.Припомняме, че бащата на Алекс – Ветко Арабаджиев, държи някои от най-големите хотелски вериги у нас.Води се седми по богатство в България, но вероятно е минал и по-напред в класацията. Карнобатският магнат Миню Стайков много рядко е попадал под прожекторите на която  и да било медия, със сигурност обаче родата на младоженеца не отстъпва по богатсво пред сватовете си.Децата на двама от най-маститите олигарси у нас имат наследство, оценено на милиарди левове.След венчавката, това ги прави едно от най-богатите семейства в България.

 Честито на новото семейство Стайкови от екипа на klukarkata!


Подобни статии:

Красивите клюки:Адриана Лима снима на остров Сейнт Бартс
ЗВЕЗДНИ КЛЮКИ:"Видение в бяло" - Дженифър Лопес в Ню Йорк
КЛЮКИ И МОДА:"Грами-2012" по червения килим
2013 - Годината на черната водна змия

Напиши коментар