Клюки:Клана Джоли и Пит на празника по – случай рожденият ден на Брад


През изминалата неделя световно известният секс – символ Брад Пит навърши 48 години.Актьорът бе решил да празнува с любимите си хора,  Анджи и децата им.

Звездна семейство прекара  уикенда в Лас Вегас, в хотел  Four Seasons.На  17-ти декември вечерта Брад Пит и Анджелина Джоли  заедно с децата си посетиха шоуто   Michael Jackson The Immortal в световно известният цирк Du Soleil.

Никой от изпълнителите в цирка, не знаеше за посещението на звездните зрители, които бяха дошли да оценят представлението, е очевидно циркът вече, ще е с рекорден брой продадени билети.Така че, когато някои от  акробати забелязоха популярната   двойка в залата настъпи удивително изумление – за щастие, качеството на представителство не бе засегнато.

Според един от организаторите на турнето на легендарния цирк(между другото, програмата на именитият Майкъл ще гастролира  в САЩ в рамките на две години, след което ще  стигне и  до Европа и, надявам се, да посети и България), Брад и Анджелина с децата очевидно останаха  доволни от вечерта.

Те (семейство Джоли-Пит) имаха прекрасни  места – точно пред сцената. Беше очевидно, че всички  се радваха  на шоуто и бурно аплодираха изпълненията.

Аплодисменти получи и  Захара,  – модните  критици похвалиха  , шест-годишната  и дъщеря  на Братджелина. Тя бе  страхотна  с  новата си прическа. Е, очевидно е , че младата дама има от кого  да се взема  пример в областта на стила и модата!

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

Виктория Бекъм на модна конференция
Aнн-Джи водеща с нов цвят на косата
"ЗИМНА МОДНА ФЕЕРИЯ 2012" в "МУРИТЕ" клуб хотел край Разлог
Кристиано Роналдо и Ирина Шейк на мач в Мадрид

Напиши коментар