Клюки: Направи ли Джъстин Тимбърлейк предложение на Джесика Бийл?


Говори се, че миналата седмица 30-годишният Джъстин Тимбърлейк, най-накрая реши да се предаде  и направи предложение на  любимата  си 29-годишната Джесика Бийл.Двойката прекара няколко дни в луксозният  хотел Амангани в Уайоминг.

Първи, „откликна“, колкото и  странно да е , един  работник от  местен бижутериен  магазин   Tayloe Piggott Галерия, който  в  своят Twitter  написа:

„По улиците отекват новини за предложението  на Джъстин  към  Джесика.Ние сме толкова щастливи за тях!И  вече подпираме  подаръци в случай, че  двойката посети   нашият  магазин – тъй като  все още не е известно, „запасил ли се е“,  Тимбърлейк  с пръстен, или решение  е дошло  спонтанно.“.

Докато служителите  в хотела, където двойката е отседнала, както и говорителите  на звездите, мълчат, следното съобщение в Twitter-акаънта си  „написа“ известен   журналист от Ню Йорк. Беше очевидно, че Кайл Шафлер се наслаждава на своето осведомление.

„Ха-ха! И все пак нито един от таблоидите не  „подуши“ за  предложението на   Джъстин Тимбърлейк  към  Джесика Бийл, а аз вече съм в нещата. Ето това са предимствата от  работата с „пиарчетата“ от  звездите  директно!“

Разбира се, ние ще се радваме за „млади“, ако слуховете са верни, но дали тази „вълна“, не е предизвикана от главното събитие на миналата седмица – годежа на  Бритни?В крайна сметка, Бритни и Джъстин са екс гаджета, това няма как да не повлияе на нещата…..

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

„Ретроспектива“  на романи  на Джъстин Тимбърлейк

Джъстин Тимбърлейк и Камерън Диас

Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс

 

 


Подобни статии:

КЛЮКИ:Деми Мур "се прехвърли" на Зак Ефрон?
Клюки и Мода:Невероятната Ева Мендес за мартенския брой на Marie Claire
Ботаникус модата завладя световния шоуелит: Кейт, Гуинет и Джулия са "био "
Руският художник Пьотър Павленски си закова тестисите на Червения площад

Напиши коментар