Снежни клюки:Звездни почивки в Аспен


Къде се оказаха любимците на  „светските  хроникьори“ и всички фенове  на зимните спортове в навечерието на Коледа? Разбира се, в американският  Аспен!Именно  там, се „стичат“  всички знаменитости в тези дни на декември.

Първа до ски курорт в Колорадо тази година дойде майката на близнаци Марая Кери.С майка си  Патриша и други членове на семейството, певицата „се впусна“ в мащабно коледно пазаруване  още на  18-ти декември.

Марая Кери

 На 19-ти декември в похода към  местните магазини  се присъединиха и   Голди Хоун с Кърт Ръсел – „неразделните“ с удоволствие позираха  пред камерите и се пошегува с натрапчиви папараците. Ето това е, „духът на Коледа!

 

 

 

 

 

 В същия ден на ваканционно пазаруване с приятели се впусна и героят от „Здрач“, актьора Келън Лутц.

Само  Антонио Бандерас не си губи свободното време в  за дълги  пазарувания – актьорът се е посветил на спортовете  на открито.И все пак , след един ден на ски пистите , роднини са били в състояние да замъкнат  Бандерас в магазин за сувенири –  вярвам ще се съгласите с мен, в сравнение с мащаба на покупките  Голди и Кърт, това е – почти нищо!

 

 

 

 

 

Ето ги и семейство  Хилтън  „винаги  в крак“ – докато по-младата Ники с майка си Кати отново изследваха  „модните точки“ в  Аспен, голямата Парис с баща си Рик Хилтън завладяваха  планинските склонове.В своят белоснежнен костюмя със звезди и пухкава шапка 30-годишната наследница  успява да “ се слеес“ с покритият  със сняг пейзаж.. Между другото, този ски костюм, подарък от гаджето и  Дъг Райнхард , очевидно, е един от „любимците“ в гардероба на Парис- изглежда, че го знаменитост в курорт, защото  звездата е с него вече втора година в  в курорта в Колорадо.

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

КЛЮКИ:Поверително от коктейла на Louis Vuitton
Благовещение - Денят на Благата Вест
Новия клип на Дженифър Лопес Follow The Leader
Бионсе се снима в съблазнителна фотосесия за "Свети Валентин"

Напиши коментар