Звездни клюки:Как семейство Обама празнува Коледа


Към всеобщото празнуване на Коледа се присъедини и семейството на президента на САЩ, Барак Обама.Звездното семейство отбеляза празника на Хавай, там те си наеха къща в  Kailua Beach.

В неделя Обама отбелязаха празника в тесен семеен кръг:размениха си подаръци, закусиха заедно и попяха традиционни коледни песни.

По-късно  отидоха  на поклонение в параклис, в непосредствена близост до база на морската пехота на Хавайските острови.Президента бе в съвсем небрежно облекло –  синя тениска и панталони цвят каки.Съпругата му и дъщерите  му  изглеждаха доста  по-елегантни, дамите бяха избрали  бели и цветни, слънчеви дрехи.След това Барак и Мишел, по традиция , се срещна с военнослужещи  и техните семейства, някои от които   пристигнаха от различни точки на целият свят  специално  за среща с президента.

И накрая, след  официалната част ги очакваше празнична вечеря.На  банкетната си  маса Обама  събра близки и приятели, сред които сестра му Мая Соеторо –  Нг, и няколко приятели от училище.

Семейство Обама пристигна в петък вечер на Хавай, именно тук те ще прекарат не само коледните, но и новогодишните празници, като се отдадат на заслужена почивка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

Звездни Клюки:Дженифър Лопес и Марк Антъни: Войната продължава
Клюки:Гаджето на Джейсън Стейтън в едно откровенно интервю
Полицаят, който бе нападнат пред бар "Текила", почина тази нощ
Създателя на Facebook Марк Зукърбърг се ожени

Напиши коментар