Звездни клюки в снимки


Klukarkata ще  ви представи следващата порция новини от звездите и вероятно последната за изминалата  година. Къде са те, какво  са правили , и най-важното е това, с  което бяха облечени любимите ни знаменитости – разберете точно сега.
Повечето  от звездите бяха  решили да прекарат Коледните празници в топлина на домашният уют ,и след това да отидат  на почивка.

Влюбените  гълъбчета  Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм прекарат почивка си  в Маями. Обърнете внимание на безумно сладките  снимки, както и  на отличната фигура на Роузи – стимул да не се тъпча през новогодишните празници)

 

 

 

Ел Макферсън на почивка в Байрън Бей, Австралия.Коленете на Ел разбира се са  далеч от идеалните, но за възрастта си супермодел изглежда много добре.

 

 Селена Гомез преживява лична трагедия и е  тъжна, защото съвсем наскоро научих ме, че майка, и   загуби бебето си. Папараци  уловха  певецата на летищрто  в Лос Анджелис.

 

 

Веселата Марсия Крос, когато се разхожда с дъщеря си решил и  се вози на велосипеда на детето. Папараците са я  заловили  в Санта Моника.

 

 

Марая Кери  на почивка в Аспен. Певицата бе уловена от папараците да  напуска хотела,  Марая  се похвали със своята фигура в  стегнат  кожен костюм.

 

 

Ева Мендес и Райън Гослин  уловени от  папараците, на летището в Лос Анджилис. Ева и Райън намериха щастие в последните години, по мое мнение една голяма двойка, така че искрено им желая всичко най-хубаво през следващата година.

 

 

 


Подобни статии:

КЛЮКИ:Списание People обяви топ 10 на най - стилните жени
КЛЮКИ:Днес в Ню Джърси бе погребана Уитни Хюстън
Днес с първа пролет празнуваме световния ден на поезията
Кейти Холмс бременна?

Напиши коментар