Клюки:Деми Мур отново с младо гадже


Докато 33-годишният Аштън Къчър се справят с развод, тъй както  може -а той  го  може  много ефективно, особено ако на  актьорът  му помага неговата  стара  приятелка  Лорен Скафария  – то  почти бившата  му жена вече, 49-годишната Деми Мур,също  не си губи времето.

Миналата събота, вездесъщите  камери на папараците  хванаха  звезда на  един  паркинг в Холивуд.- Деми просто напуснала колата  на мистериозен млад мъж (седем години по млад от  Аштън).

Но ето,че минаха няколко дни и пъзела се нареди:фена на Мур се казва Блейк Корли  Байети и той точно както Къчар в „началото на пътя си“, работи като модел в Калифорния.Впрочем, за своите  26 години младежа се е пробвал и в качеството си на треньор.

В профила си в моден  уебсайт Блейк описва себе си като честен  и весел, който  иска да служи  (и защитава) в Националната гвардия, завършва  университет, специалност кинезиология и непрекъснато се стреми да се образова.Тук, Корли-Байети, отхвърляйки фалшива скромност отбелязва, че за годините си се определя  като ерудиран ,до колкото това е възможно.

Млад и начетен – толкова много предимства на веднъж.А до скоро  Деми бе  сериозно притеснен, че може да не  бъде достойна  за любо и  се страхува да не  остарее сама. Големи са очите на страха!

 Деми Мур

Карл Блейк Байети

 


Подобни статии:

Звездни клюки:Аштън Къчър и новото му момиче
Звездните клюки:Гръмките раздели на 2011 година
Клюки:Деми Мур в едно откровенно интервю
Модни тенденции при прическите 2013/2014

Напиши коментар