София „на крака“ в града на тепетата


Нощния живот от София се пренася тази вечер в града на тепетата по повод откриването тази вечер на модерния клуб Будоар. Куп светски величия са официалните гости на събитието, като началото ще поставят  водещите на любовното
Радио Романтика -примата Бети Методиева и Димитър Геновски и тв чара на Планета тв Симона Първанова. Борис Дали, Цвети Янева,диджей Дамян и Валя,  Десислава, Дилан,Ивана, Биляна, Татяна,емблематичната пловдивска  група 032,
моделите на модна агенция Маринела, Мистър България Лъчезар Иванов, Маги Желязкова са специалните гости,които ще уважат събитието днес.
Устата Руслана Попова, фитнес маниака Кирил Вълчев,Георги Ташев собственика на Казино Риц, както и редставителите на бизнессредите от Пловдив, модните диктаторки Гергана Христова- представител на Зу елементс за България и Екатерина Александров от Orend Fashion Group са другата част от важните гости.
Кипърският хитов изпълнител Аристос Константиноплоу и наши родни звезди ще подгреят бляскавата вечер в Будоар.
Предприемачът и инвеститор Коко Динев, футболистите  Славчо Тошев и колегите му от Локомотив Пловдив  са
пък другите любопитни гости,които организаторът Наско Лазаров – ПРофайл е запазил като за десерт – черешката на тортата.
Уикенди в СПА хотел Емералд- Банско, екскурзии до Истанбул, Гърция и Кипър и козметични подаръци от  студиата
Пикасо са щедрите подаръци,които Радио Романтика ще раздаде довечера.

Официалното откриване на денс клуб Будоар вече освежи нощния живот в Пловдив и само на час път от София жадните за партита софианци ще разнообразят уикендите си.


Подобни статии:

"Ангелското дете": Адриана Лима на разходка с дъщеря си
КЛЮКИ: "Възрастта след 40 - не e най-доброто време за бременност" според Марша Крос
"ЗИМНА МОДНА ФЕЕРИЯ 2012" в "МУРИТЕ" клуб хотел край Разлог
Кубрат Пулев е новият европейски шампион в тежка категория!

Напиши коментар