КЛЮКИ:“Алфонсото“ на Дженифър Лопес опровергава слуховете


Виж те как младият танцьор иска да опровергае слуховете за любовта си към Дженифър.

През ноември 2011 г. бе разкрита една тайна: а именно романа на  Дженифър Лопес с Каспър Смарт , млад танцьор от Лос Анджелис.От този моент нататък,  започнаха да се появяват  снимки  на Джей Ло и  младият  красавец.Всички си мислеха: Лопес прави всичко, за да „натрие носа“ на бившият си съпруг Марк Антъни.

А известният  вестник Star, който  съдят по – добрата половина от  холивудски знаменитости, и този път създаде сензация: певицата  е платила на танцьора за всичко това.Същото това списание твърди, че Дженифър дава по 10 000 долара на момчето.Какво прави той с тях, това вече е тайна, може би купува цветя на любимата си или  и прави друг род изненади.Тя обича да дразни Марк, давайки пари на  Каспер “ – казва друг вътрешен източник.

Младежът, обаче уверява, че нещатат между него и поп дивата са доста сериозни!Ето какво написа той преди дни.“Ние трябва да оценим момента, в който сме на тази земя, и изцяло  да се отдаваме на  страста, да реализираме  мечтите си. Просто отворете сърцето си. Обичайте  и да бъдете  щастливи! Нашата възраст само ни напомня за времето, определено на тази земя, и нищо повече. Възраст,  статус и мненията на другите за мен  не са от значение, сърцата ни са безкрайни, и душите ни  са безсмъртни.“


Подобни статии:

Коледна картичка от семейство Бекъм
Звездните клюки на уикенда
КЛЮКИ:Сина на Марион Котийар е нейно копие (снимки)
Кристиано Роналдо и Ирина Шейк на мач в Мадрид

Напиши коментар