КЛЮКИ:Виж те, къде и с кого бе Анджелина Джоли вчера (СНИМКИ)


Възползвайки се от почивка в натовареният си  график по снимки  и  кононагради, многодетната майка Анджелина Джоли взе децата си и ги заведе на  фермерско  парти в Лос Анджелис.

Не е изненадващо, че ярката поклонница  на  органичните, естествени и полезни за здравето и външния вид Анджи  се поинтересува доста  от изложбата-базар  на плодове, горски плодове и зеленчуци „направо от градината,“  в най-добрите частни стопанства на Америка.

Но на панаира в Студио Сити имаше и доста забавления за деца – бонбони, въртележка, езда с пони.Въпреки забавленията обаче, изглежда, че  малкият всички тези атракции не бяха по вкуса на  Нокс Леон  – за разлика от брат си  Пакс и сестра Шайло  палавият  „близнак“ нервничи  през цялото време и не даде  миг спокойствие на звездната си майка.Както и вездесящите  папараци, от които вече  дори, и  най-тъмните слънчеви очила не могат да я защитят.

Между другото, все повече се  „засилват“ слуховете за  друга бременност на  Анджелина Джоли – и, макар, че  „Кlukarkata“ все още не е склонna  да им вярва, вече се виждат някои  закръглености по иначе слабото тяло на Анджи, дори в тъмната рокля …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

Джесика Симпсън роди, момиче!
Има ли апетитите Слави Трифонов към Рачков и Мария Игнатова?
Уголемяване на бюста: най - желания подарък от абитуриентките
Дженифър Лопес- елегантно покрила гърди по червения килим

Напиши коментар