Клюки и Мода:Грандиозeн бутик откри Louis Vuitton в Рим


След като отвори бутик  в Сингапур и Сидни, преди броени дни  Louis Vuitton отвари  друг звезден бутик, или по скоро дом – разделен на етажи – в Рим.

Наречен  Louis Vuitton Еtoile Maison, новият  магазин е разположена на 1,200 кв.м.  площ,  и се помещава в триетажна забележитела  сграда,  с историческо значени –  „Spazio Etoile„,  е сградата на първият театър във вечният град.

Питър Марино,  архитекта от Ню Йорк, отговорен за интериора на магазините  на Луи Вюитон по цялата планета, преработва  вътрешните работи  по сградата, като запазва визуалната драма с впечатляващото  стълбище, около което има  широк,  открит атриум, което  позволява навлизането на  дневна светлина в цялата сграда.В непосредствена близост до интериора, Марино разработва  серия театрални  мебели за магазина.

Подобно на другите  бутици от веригата“ Louis Vuitton Еtoile Maison“ предлага специална селекция от мебели и стоки, бар във формата на чанта, стая за личният багаж, и разбира се кожената серия на марката  Haute Maroquinerie.Очевидно е, че цялата гама от колекцията на Louis Vuitton за мъже и  жени, е  представена  тук. Но това, което прави Римският  Maison уникален е 19-местното  кино, което представя  кратки филми от известни режисьори. Тук може да видите, собственоръчно  направеноият  документален филм, направен  от Лучано  Висконти ди  Модроне  и режисьор Гуидо  Торлониа,  бележещ  началото на един проект, който подчертава, историята на сградата и страстта на новия Maison за майстори на киното.Освен това, е даден старта на едно  партньорство с престижната за  града Centro Sperimentale ди Cinematografia, което  има за цел да насърчава  развитието на нови филмови  таланти.Бутика бе открит с шумно парти, което бе посетено от много известни личности от  не само от Италия, но и от чужбина.


Подобни статии:

Примерната съпруга и майка Кейти Холмс е рожденничка днес
Звездни клюки:Бионсе, ще ражда всеки момент
Клюки: Първото откровение на младите родители Бионсе и Джей Зи
Наоми Кембъл и Владислав Доронин на почивка в Маями

Напиши коментар