КЛЮКИ:Вижте в какво обвиняват Анджелина Джоли, докато тя е на кино с децата


Когато Анджелина Джоли и Брад Пит, имат  свободното  време, те, както знаем, предпочитат да го прекарат в семеен кръг.

Този път Анджи с децата – Нокс и Вивиан – отидоха в известното  холивудско  кино  El Capitan Theater, където  гледаха  филма  „Лейди и Скитникът“.Анджелина, както обикновено избра тъмни очила за да се скрие от папараците и бе  обградила себе си и децата  с бодигардове.Въпреки това звездата бе в страхотно настроение  и  дори  не спираше  да се усмихва широко.

Докато Анджелина спокойно прекарва време със семейството си, днес  световната преса бе пълна с заглавия за факта, че красавицата  унищожава чуждите(семейства):твърди се, че именно Джоли  е  предизвикала  раздор в семейството на Джони Деп и Ванеса Паради.

Отлично информиран източник твърди:

„Ванеса от самото начало беше против  Джони  да се снима с Анджелина.Тя знаеше, че Анджелина открадна Брад Пит от Дженифър Анистън и  чувстваше, че това ще се случи, и с  Джони.Съвсем не е случайно, че връзката на Джони и Ванеса започна да се влошава  след филма „The Tourist“…..Ванеса е абсолютно убеден, че Джони и Анджелина са имали интимна връзка, и нейната ревност и подозрения са убили  връзката им…….. Анджелина и Джони постоянно си общуваха, правеха си  комплименти един на друг …Това е била причината Ванеса и Джони да се разделят.“

Дали е истина всичко това?

 

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

Американските Музикални Награди 2011: Детайлите
Дарина Гиздова стана Модел на годината
Кака:любовно сияние от бразилския футболист на плажа
Самоуби се медсестрата, дала информация за бебето на Кейт и Уилям

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Вижте е една дума

Напиши коментар