Клюки:Деми Мур се лекува за наркомания и анорексия


Уви, болеста на  Деми Мур не е случайна, и нейното здраве се влошават все  повече и повече:без значение колко е смела  актрисата,  депресията  си свърши работата, и Деми  отиде за възстановяване в рехабилитационен център в Юта.

Звезда отива тазм  лечение не само  на нервните  разстройства, но също така и от недохранване (Мур се е превърнала в скелет), според слуховете красавицата има проблем и с  наркотиците.

Според информиран източник на  портала  E! News, Деми се възстановява в апартамент струващ  1000  долара на нощ, напълно изолирана.Самата клиниката осигурява на  пациентите си  най-високо ниво на обслужване, и правото на неприкосновеност на личния живот (между другото в   The Cirque Lodge  преди са се лекували,  Ева Мендес и Линдзи Лоън).

На самата Деми и е забранено да общува със света.

„Тя е в строга изолация и говори само  с няколко души.Деми, трябваше да постъпи в  клиника, когато се разбра, че няа да може да се справи сама, и трябва да бъде поднаблюдението  на специалисти.“

Това заяви близък до семейството източник.Бившият съпруг Брус Уилис, отдавна  съветвал  бившата си  съпруг да се обърне към услугите на лекар.

„Брус  беше много притеснен за нея и настояваше,  тя да се обърне към лекар. Същото съветваха Деми и нейните най – близки приятели, но тя не слушаше никой.“

Дори Къчър  е силно обезпокоен за  здравето  бившата си  обичана жена,  анонимен  източник каза:

„Аштън иска да и  помогне. Той смята, че основният проблем  е  нейната  анорексия. Къчър, че  и преди, екс – половинката му не се е хранила, и опитите му да я накара да яде са били без успех!“

Изглежда, че все пак  актрисата се вслушала в съветите на хората, които я обичат.Ние всички се  се надяваме, че много скоро звездата ще се възстанови.От все сърце и го желаем!

 

И  двамата и екс – съпрузи супер много се притесняват за Деми

Рехабилитационен център, в  който се лекува Деми Мур

 

 


Подобни статии:

КЛУБ ЧЕРВИЛО БУТИК ЗА ЕДНА ВЕЧЕР
Виктория Бекъм готви (Снимки)
Красивата разходка на Дженифър Лопес и Каспър Смарт
"Модна битка":Виктория Бекъм срещу Дрю Баримор

Напиши коментар