МОДА:Седмицата на модата в Ню Йорк представя Carolina Herrera


На ревюто на  Carolina Herrera през Седмицатат на модата в Ню Йорк присъстваха много високопоставени лица, не само от света на модата, но и от политиката, изкуствата и шоу- бизнеса.Сенатор за Кирстен Гилибранд седеше на първия ред до Анна Уинтур . Най-големият фен на Carolina Herrera от  създаването и,  до сега , актрисата Рене Зелуегър  с мъка си направи  път през тълпата до стола си.

На фона на  природата, този път имаше  един огромен екран, на който се показваха  миниатюри, както подобава на студиото на художника, моделите  се появаха под общите  въздишки  на възхищението  на посетителите на шоуто.Самата колекция започна  с класическата комбинация на морски стил, премина през черни поли тип  молив и гладки  панталони,  и завърши твърде рязко – ярки цветове, щампи, обемни рокли, буйни коса SLR модели.

Както разказа самата дизайнерка, тя иска да създаде“разкошна функционалност“, практична колекция от дрехи за всеки ден, но любимата дизайнерка на всички червени килими не можа   да устои и да не представи тоалети за вечерните партита.

Апотеоз на колекцията – оголване на рамото на алена  вечерна рокля от  сатен, кадифе с  плътен  колан и  широки рамене.


Подобни статии:

Moschino пролет/лято 2012
Най -богатите в света на модата: Дяволът носи Прада
48-годишната Моника Белучи се снима в разкошна фотосесия за Patrizia Pepe
Обувките на Маноло Бланик отново на върха

Напиши коментар