Стотици приятели изпратиха Дим Дуков


Стотици близки, приятели и колеги изпратиха в последния му път Дим Дуков на церемония, направена за мирянин, а не за духовник.

Шоуменът и коафьор Дим Дуков почина на 28 февруари, след като повече от месец лекарите в столична болница са се борили за живота му, след няколко стомашни операции вследствие на перитонит.

„Дим Дуков бе нашата кауза. От 23 януари му бе оказано пълно лечение с всички необходими медикаменти, но за жалост организмът му не успя да се пребори. Първо отказаха бъбреците му, а след това и всички жизненоважни органи„, коментира д-р Керемедчиев, след като стана ясно, че Дим Дуков е загубил битката за живота си.

 

Роднини, приятели и колеги се събраха в църквата „Света Параскева“, за да кажат последно сбогом на Дим Дуков и да го изпратят в последния му път, предаде БГНЕС.

Цветя пред ковчега оставиха Йорданка Фандъкова, Богдана Карадочева, Мартина Вачкова, Камен Воденичаров, Катерина Евро, Тончо Токмакчиев, Емил Кошлуков, Ваня Щерева, Мариус Куркински и много други приятели на Дуков.

„Имах безкрайно много хубави спомени с него. Той бе с огромно въображение, с много идеи и много силно чувство за справедливост. Мисля си, че най-важното е, че неговият дух остава с нас. Трябва да се усмихваме повече, защото той много се усмихваше“ , сподели неговият близък приятел Камен Воденичаров.

„Познавам го от малък, познавам родителите му. Не мога да говоря за него в минало време. Той е интелигентен, мил и различен от останалите. Различен с възпитанието си, различен с това, че не се вписваше в тая бездуховност. Беше вярващ и съм сигурна, че е отишъл при Бог на хубаво място“, каза Богдана Карадочева, която също дойде да поднесе цветя днес.

Да почете своя колега и приятел беше дошъл и стилист Капанов.

„Той беше изключителен, интелигентен, всестранно развит. Дим беше човек, с когото можеше да контактуваш, беше добър приятел и изключително почтен човек. Ще загубим много от това, че той си отиде“, сподели фризьорът.

Актрисата Катерина Евро си спомня за Дим с хилядите красиви моменти които са имали зедно „Познавах го повече от 20 години. Отиде си един добър и хубав човек, който винаги се притичваше на помощ“, каза през сълзи актрисата.

 

Мартина Вачкова разказа, че Дим силно е прегръщал всяка кауза, с която се е заемал.Тя го определи като символ на едно поколение търсещи хора и заяви, че за нея той е пример за човек, който дълбоко се обвързва с всичко, което се захване.

 

 

 


Подобни статии:

Звезден стил:Дженифър Лопес и нейните трикове за красота
Пикантна причина за развода на Ким Кардашиян
Първата фотосесия на новородена шведска принцеса Естел
Невероятен обрат:Иво Чобанов Пилето е наръгал Благой Иванов Багата

Напиши коментар