Бебето на Николета Лозанова и Валери Божинов- зодия Овен


Красавеца на родния футбол – Валери Божинов каза пред Мартин Карбовски, че терминът на половинката му Николета Лозанова е на 15 април. Бъдещата мама се чувствала добре и нямала вече търпение да гушне рожбата си.

Футболистът на Лече коментира сагата с Алисия. Той категорично заяви, че не укрива доходи. Бил чист пред закона. Нека припомним, че той декларира, че получава много по-малко, отколкото смята фолкзвездата. За целта певицата изкара на бял свят банковите документи, който съхранявала още от времето на връзката им. Тя е показала копие и на договорите му. Божинов ловко се измъкна от въпросите на Мартин Карбовски и не нападна Алисия за “кражбата”. На финала водещият коментира, че Божинов се показал като добро момче и се въздържал да отправи упреци и закани към бившата си.

Валери Божинов остана силно изненадан, когато разбра какъв доход декларира Алисия. Певицата обяви месечен доход от 2000 лв. Дали е реален – оставяме на вас да прецените.

Футболистът благодари на съда за адекватното и справедливо решение. Той се радва, че ще вижда малкия си син без ограничения. За родителките права не смята да се бори, защото не иска да разделя Валери – младши от майка му. Доволен е, че ще вижда детето по една седмица в месеца.

 


Подобни статии:

Звездните клюки
Клюки от изминалата седмица
Ако си влюбен и искаш да посветиш своята любов в микс от хубава музика и гурме ястия, ела при нас на...
Людмила Живкова:из живота на една епоха

Напиши коментар