Опасно близо с Хавиер Бардем


Актьорът Хавиер Бардем, който е баща на 14-месечния Лео от съпругата си Пенелопе Крус, не вижда нищо позитивно в това да си известна личност.

Носителят на „Оскар“ мрази да говори за личния си живот и се дразни, когато хората се интересуват от нещо друго, освен от филмите му.

„Известността няма хубава страна. Говоренето за личния ми живот носи други очаквания и натиск, които един филм може би не заслужава“, споделя Бардем  цитиран от Evening Echo.

Носителят на „Оскар“ и „Златен глобус“ е убеден, че актьорската професия е една от най-трудните в света и признава, че му е трудно да се отърси от по-емоционалните си роли, дори след края на снимачния период.

Пред в. Independent испанският актьор споделя: „Късметлия съм, че работя работа, която обожавам, но все пак тя е трудна. Не казвам, че е тежка колкото да работиш в мина, но е трудна по друг начин.

Понякога се налага да изминеш тежки емоционални пътешествия, а след това да се върнеш към себе си и целият този процес понякога е труден за контролиране.“

 


Подобни статии:

Звездни клюки в снимки
КЛЮКИ: Хайди Клум и Сийл се развеждат
Как се стигна до тук?:Продава ме децата си на английски педофили
10 милиона паунда за Принц Уилям на рождения му ден

Напиши коментар