Български модел умира в Америка


Известният български модел Ева Андерсън ни напусна

Още една наша съгражданка намира трагичната си съдба в „страната на сбъднатите мечти”. Ева Андерсън от Сан Диего, Калифорния мистериозно  умира в апартамента си на 16 март тази година.

След направена аутопсия, лекарите все още не могат да намерят причина за смъртта на младата българка. В доклада си те заключават, че тя не е боледувала и в кръвта й не са намерени следи от наркотици и алкохол.

Майката на красивото момиче Ева Фор, родена в София, е икономист от УНСС. След като завършва обучението си заминава за Съединените щати. Първоначално е брокер на недвижими имоти, а по-късно работи като инструктор в аквацентър. 23-годишната й дъщеря Ева Андерсъне имала една мечта – да стане фотомодел. Имала е няколко снимани фотосесии като еротичен модел, работела е и като фитнес инструктор.

За съжаление освен, че Ева-дъщеря я сполетява злочеста съдба, семейството не може да си позволи и разноските по погребението й. За да успеят да съберат необходимите средства, близките на българката са организирали благотворителна кампания в Интернет-пространството. Направен е специален сайт, чрез който да се съберат пари за парцел, ковчек и надгробен камък.

Във Фейсбук-страницата са публикувани хиляди призиви за помощ от близки, приятели и фенове на фотомодела Ева Андерсън.

До необходимите 7000 долара остават само 945 долара. В кампанията могат да се включат както приятели от Америка, така и от България.


Подобни статии:

Дженифър Лопес със сестра си в благотворителна мисия
Примерната съпруга и майка Кейти Холмс е рожденничка днес
Пенелопе Крус и Хавиер Бардем отново ще се снимат заедно

Напиши коментар