Николета Лозанова и Валери Божинов в еуфория около раждането на бебето


Валери Божинов ще среже пъпната връв на дъщеря си. Футболистът е твърдо решен да присъства на раждането и дори вече си е взел отпуск в очакване на големия ден. Плановете на звездното семейство са да бъдат заснети всички подробности около появата на малката принцеса. Единствено няма да се снима под чаршафите, всичко друго ще бъде запечатано на лента. Раждането, което е планувано за 15 април, ще бъде секцио.“Това е благ и чист ден и всичко ще премине успешно“, сподели наскоро плеймейтката.

Николета Лозанова вече си е избрала и екипа, който ще води раждането. За плеймейтката и бебето й ще се грижат петима лекари, на които брюнетката има пълно доверие. „Не се страхувам от раждането, още повече, че Валери ще е при мен през цялото време”, сподели пред „България днес” госпожа Божинова, която от няколко седмици е в България, но не излиза почти никъде. „Ограничила е контактите си до минимум, не се вижда дори и с приятелки”, коментират близки до футболната съпруга.

Към момента всички мисли на Николета и Валери са насочени към появата на дъщеричката им. Футболистът напълно подкрепя половинката си и вече няма търпение да гушне бебето. Ни Ло и Валери дори вече е обзавела бебешката стая. Мебелите, аксесоарите и дрешките пък са избрани и от двамата съпрузи.

 


Подобни статии:

Звездни клюки в снимки
Уилям и Катрин на гала вечеря
Дарина Павлова на 49
Багата се завръща на ринга тази вечер

Напиши коментар