Краси Радков евентуалния заместник на Маги Халваджиян в „България търси талант”!


bTV официално прекрати договора на Маги Халваджиян в качеството му на член от журито, а ето и вероятният му заместник!

Утре ще стане ясно кой ще седне на стола до Хилда Казасян и Любен Дилов – син в журито на „България търси талант, след като вчера официално бе оповестено, че Маги Халваджиян е с прекратен договор в предаването заради нарушения по него.

Актьор ще замести Маги Халваджиян в „България търси талант“

В момента шоуто има един от най-големите рейтинги в родния ефир, който варира между 57-60 %. Сега обаче настъпват промени в състава на журито, поради скандалът, който се вдигна около „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, които са продукции на Маги Халваджиян и брат му Джуди.

Вече има изпратени няколко имена до компанията „Фриментъл”, която държи правата за предаването, като сред  тях са и актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев от „Шоуто на Слави”.

По-късно днес ще стане ясно кой точно ще бъде бъдещият член на журито, който ще заеме мястото на Маги Халваджиян в утрешното предаване на „България търси талант”.

А относно скандала между bTV и продуцентите на „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, то той ще се разреши в съда, както вече стана ясно.

Какво точно се случва?Всъщност, развръзката тепърва предстой, единственият въпрос, който остава е,…е ли е възможно да бъде променено нещо в медийния монопол, който цари в момента в държавата!

 

 

 


Подобни статии:

Новата съпруга на Брус Уилис го ревнува от Деми Мур
Клюки:В навечерието на наградите "Златен глобус"
Прощалното парти на "Доктор Хаус"
Днес Анджелина Джоли празнува своя 37- ти рожден ден

Напиши коментар