Не може да бъде:Би Ти Ви цензурираха и youtube


Излиза ли извън контрол ръководството на bTV?Сами си отговорете на въпроса , дори и вие, които не симпатизирате на „Глобул вижън“: Медията  изиска най-големите сайтове за видеосподеляне Vbox и YouTube да свалят клипа от пресконференцията на “Глобал вижън” по повод спирането на „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“.

YouTube оставиха линк към клипа, но вместо него там вече излиза надпис: “Прекратено, поради многобройни съобщения за нарушени авторски права, изпратени от трети страни, включително bTV Media Group”.

“Как може телевизията bTV да сезира Youtube за нарушение на авторски права относно пресконференцията на Магърдич Халваджиян, която всъщност е излъчена по Канал 3, след което е качена в канала за видеосподеляне. Сега не могат ли Канал 3 да предявят обвинения на bTV и да ги съдят…”, коментира поредното безумно действие на телевизията музикантът и кандидат за вицепрезидент Венци Мицов във Фейсбук.

Пак там Маги Халваджиян беше доволно лаконичен: “Вкараха си поредния автогол… : )”Без да ставам съдник на когото и да е, или адвокат на другиго ще  кажа само:Не знам повярвал ли си е Маргърдич Халваджиян или просто една голяма електронна медия е водена от не до там компетентни хора, факт е обаче,  че „арменския отбор „, печели и то не само по точки, види се“

Всъщност часове след като бе дадена гласност на тази цензура, сайта  YouTube все пак промени този факт:

 


Подобни статии:

Звездни клюки: Снежният бал на UNICEF
Митьо Очите на свобода
bTV прекрати договора на Магърдич Халваджиян като лице на „България търси талант“
Маги Желязкова и Боби Манекена пред развод

Напиши коментар