Маги Халваджиян даде благословията си на Краси Радков


 

Едва ли има човек в държавата, който да не е съпричастен със сблъсъка между Халваджиян и  bTV , не само защото драмата е присъща за целият ни народ, а и заради популярността  на двете институции(ако мога така да ги нарека).Като казах драма, не мога да не спомена  драматичният спектакъл, в които се  се превърна вчерашното издание на „България търси талант“.Любимеца на народа  Краси Радков седна  до Хилда и Любо в журито вместо Маги .  Радков човекът, който bTV избра да заеме мястото на изгонения Маги Халваджиян, за пръв път зае стола си като водещ на риалити формата, като датата съвпадна и с рождения му ден.

Краси бе видимо притеснен и развълнуван от ситуацията, но в крайна сметка друг прикова вниманието. Изненадващо, по средата на шоуто на сцената излезе самият Халваджиян с торта в ръка и каза:

Дами и господа, Краси има рожден ден! Тук съм, за да направя нещо много важно…И то е – да пожелая на Краси успех, защото това шоу е най-гледаното. Той заема мястото ми на стола на съдия и аз искам той да го направи по най-добрия начин! Обичам го и искам той да се справи страхотно с тази роля! Краси – успех!

След тези думи публиката стана на крака и го аплодира горещо, като не преставаше да скандира името му.

Малко след края на шоуто, Магърдич написа следното на страницата си във Facebook:

„Преди много години един умен човек ми каза, че парите са само средство да бъдеш свободен. И че вечер, когато се прибереш вкъщи и се погледнеш в огледалото, трябва да не те е срам от това, което виждаш. Парите не купуват достойнство, чест и принципи… Снощи се прибрах след шоуто и се погледнах в огледалото… усмихнах се, защото видях лицето на човек, който не изневери на себе си… Умният човек, който ми даде този съвет преди 30 години беше баща ми… Никога не изневерих на неговото разбиране за живота… Да запазиш честта и достойнството си понякога е изключително трудно, но не невъзможно….“

Между продуцента и bTV се разрази шумен скандал след пресконференцията, която Маги Халваджиян даде по повод оттеглянето на „Глобъл вижън“ от телевизията. Той обвини медията в цензура, а ръководството й обяви, че ще го даде под съд.

 


Подобни статии:

Деми Мур и Аштън Къчър се развеждат
Назована бе окончателната причина за смъртта на Уитни Хюстън
Ужасяващо!!! Южна Корея хвана капсули със стрита на прах бебешка плът
Екс-половинката на Динко Динев с ново гадже

Напиши коментар