Звездно изкушение на Бахамите: One&Only Ocean Club 6*


Eксклузивен луксозен хотел на дългия бряг на Cabbage Beach ONE & ONLY OCEAN CLUB е един от водещите хотели с прекрасни ресторанти, спа и красиво голф-игрище. До град Nassao има 3 км,а летището е на 20 км разстояние.

Хотелът се намира директно на морето и е обграден oт 15 ха градина във версайски стил. В далечината се издигат руините на един френски манастир от 12 век, който е единственият запазен европейски манастир в тази част.

Аркадата образува един исторически контраст с по-модерния прелестен остров Paradise Island, чийто първи адрес е One & Оnly Оcean Сlub. Курортът разполага с три ресторанта, лоби, бар, терасата Courtyard, The Library и Clubhouse на голф-игрището. Освен това на Ваше разположение са спа и фитнес център заедно с голям семеен басейн, детски басейн и друг плувен басейн. Летището Nassau е на 20 км.

Стаите: Хотелът разполага с 106 много елегантно обзаведени стаи с мраморна баня, сешоар, халат за баня, телефон, телевизот, минибар, сейф, климатик, вентилатор в стаята и на балкона. 24-часово обслужване от иконом.

От четвъртък до неделя на открита тераса в Dune може да се насладите на интернационалната кухня с азиатски привкус, а всеки вторник – барбекю. „Pool Terasce Cafe” предлага континентална кухня в прекрасна атмосфера. На голфигрището в „Clubhouse” се предлагат закуски и леки храни, а през събота и неделя се сервира и вечеря. От всеки четвъртък до неделя в „Courtyard Terrace” се предлагат различни вкусотии, риба и морски плодове.

На коктейли и следобеден чай можете да се насладите в „The Library”. Гостите получават коктейл при пристигане както и плодове и шампанско в стаята всеки ден.

 

 

 

 

 


Подобни статии:

Най - скъпите ресторанти в Москва: уникални интериори
"Мистичната" къща на Принц Уилям и Кейт Мидълтън
Marina Bay Sands Hotel – уникален хотел в Сингапур
Хотел "Plaza Athenee" в Париж

Напиши коментар