Нова ТВ е евентуалният вариант за Маги Халваджиян и компания


За хубаво или за лошо?….. Господарите се връщат там от където започнаха!

Нова ТВ ще “ подслони „ Магърдич Халваджиян. Продуцентът в крайна сметка се връща в телевизията майка, която го изстреля на върха, издават от медията. Условието за завръщането му обаче било да свали цените на предаванията си. Мотивът на телевизията е, че бюджетите са  меко казано нереални.

Всъщност „злите езици“ твърдят , че Маги се е пазарял доста  настървено и защитавал позицията си, че парите, които иска за своите продукции си заслужават парите и не е склонен на кой знае какви отстъпки откъм финансовата страна на въпроса. Продуцентите водили  паралелни преговори с други телевизии, но отвсякъде( поне засега) получавали отрицателен отговор.

След като се убедил обаче, че никой няма да му плати исканата сума , той в крайна сметка склонил да приеме предложението на Нова ТВ.И добре е направил , ако е така.В крайна сметка многоброен екип стои без работа и най вероятно без заплати, а войната с Би Ти Ви, както види се ще продължи.Актьорите пък се страхували, че пополярността им много бързо ще остане само спомен, ако не са на екран и настоявали Халваджиян час по-скоро да намери изход от ситоацията.  Това може би е най – основателната причина продуцента да предприеме спешни действия.  Досега за “Господари на ефира“ са се плащали космическите 21 000 лева на предаване.Какво точно се случва предстои да разберем в следващите дни.Едно е сигурно обаче Халваджиян и компания нямат никакво намерение да се отказват , тъкмо напротив според мен това ще ги амбицира още повече, а от това може да спечели само и единствено драгия зрител.

Засега преговорите вървели добре, договорът почти е подписан.Klukarkata, ще следи развоя на събитията, за да ви информира своевременно.


Подобни статии:

Какво подари Лейди Гага на феновите си за Коледа?
КЛЮКИ:Виж те как поддържа форма първата дама на Америка
Честит рожден ден на Бойко Борисов
Бременната Ким Кардашиан силно напълня

Напиши коментар